Talonrakennusmestari, rakennustarkastaja

Sijainti Tuusula
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2018 Hae viimeistään 22.4.2018

Tuusulan kunta hakee

Talonrakennusmestaria

Talonrakennusmestari toimii kuuden hengen ammattimiesryhmän lähiesimiehenä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja itsenäistä työskentelytapaa vaativia. Aikaisempi kokemus PTS-suunnitelmien laadinnasta, sisäilma-asioiden hoidosta sekä rakennushankkeiden valvontatehtävistä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa (AMK) tai aiemmin teknisessä oppilaitoksessa suoritettu talonrakennusalan teknikon tutkinto sekä riittävää kokemusta toimialan tehtävistä.

Arvostamme yhteistyökykyä, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tietoteknistä osaamista.

Rakennustarkastajaa

Rakennustarkastaja toimii pääasiallisesti lupavalmistelijana, ohjaa luvanvaraista rakentamista etukäteisneuvonnalla, tekee tulkinnan luvanvaraisuudesta ja valmistelee lupapäätöksiä sekä toimii johtavan rakennustarkastajan sijaisena tämän ollessa estynyt.

Kelpoisuusvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 § 3 mom. mukainen kelpoisuus tai 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys sekä riittävä kokemus rakennussuunnittelun ja rakentamisen toimikentistä.

Arvostamme kokemusta rakennusvalvontatyöstä sekä kunnallisesta päätöksenteosta. Tehtävä edellyttää myös rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta oman työn kehittämiseen, kykyä projektien vetämiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rakentamisen toimikentän kokonaisvaltaista tuntemusta.

Lisätietoja ja hakemukset ansioluetteloineen 22.4.2018 mennessä sähköisesti
www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tuusula – palveleva, kestävästi kehittyvä kotikunta

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi