Talotekniikan (LVI) yliopettaja

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu
Sijainti Mikkeli
Päivämäärät Julkaistu 26.8.2020 Hae viimeistään 23.9.2020

Huomiseen katsova Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk, kulkee etujoukoissa kohti parempaa huomista. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Haemme Mikkelin kampukselle

TALOTEKNIIKAN (LVI) YLIOPETTAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Työtehtäviin kuuluvat opetus sekä tutkimus- ja kehitystehtävät talotekniikan (AMK)- ja YAMK-koulutuksissa. Arvostamme monipuolista näkemystä ja kokemusta talo- tai energiatekniikan aloilta, sekä innostunutta otetta talotekniikan ja opetustyön kehittämiseen. Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden tehdä tiivistä yhteistyötä alan yritysten kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehdot ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen mukaiset eli lisensiaatin/tohtorin tutkinto ja 3 vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Lisäksi edellytämme opettajan koulutusta tai vaihtoehtoisesti se tulee suorittaa 3 vuoden kuluessa työtehtävän aloittamisesta.

Työn voi aloittaa 1.11.2020 tai muuna sovittavana aikana.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa. Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia. Hakemukseen tulee liittää oleelliset tutkinto- ja työtodistukset. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut.

Yhteyshenkilöt

Kari Dufva
koulutusjohtaja, Director of Education
050 312 5122
kari.dufva@xamk.fi

Johanna Arola
Koulutusvastaava
040 670 5424
johanna.arola@xamk.fi

Lisätietoja: https://www.xamk.fi/xamk/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=129&rmlang=FI

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi