Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikka-asiantuntija (IV) Finlandia-talon perusparannushankkeelle

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2022 Hae viimeistään 27.3.2022

Haemme vankalla IV-osaamisella varustettua talotekniikka-asiantuntijaa Finlandia-talon energiseen ja nuorekkaaseen projektitiimiin Helsinkiin

Meillä on kunnia päästä toteuttamaan kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon laaja perusparannus. Kunnostamme rakennuksen uuteen loistoon alkuperäistä kunnioittaen: marmorinen julkisivuverhous sekä vesikatot uusitaan, sisätilat peruskorjataan ja rakennusta laajennetaan uusilla maanalaisilla tiloilla. Muun muassa talotekniikka tuodaan nykypäivään, jolloin tilan käyttäjät saavat entistä paremman kokemuksen vähintään yhtä arvokkaassa ympäristössä kuin aiemminkin. Olemme nyt hankkeen kehitysvaiheessa, aloitamme rakentamisen vuoden 2022 alkupuolella ja hankkeen on tarkoitus valmistua loppukesästä 2024.

Talotekniikka-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa talotekniikan projektinjohtotehtävissä osana Finlandia-talon projektitiimiä. Pidät hankkeen IV-töihin liittyvät langat käsissäsi aina kohteen luovutukseen saakka; Perehdyt tilaajan vaatimuksiin ja käyttäjien tarpeisiin huomioiden niin järjestelmien toimivuuden kuin energiatehokkuusvaatimuksetkin. Osallistut suunnittelunohjaukseen ja haet parhaita ratkaisuja tulevaa toteutusta ajatellen. Arvioit talotekniikkaan liittyvien suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta, varmistat niiden yhteensopivuuden kokonaisuuteen ja viet ne tuotantoon. Vertailet teknisiä toteutusvaihtoehtoja ja osallistut projektihankintoihin. Toteutusvaiheessa ohjaat aliurakoitsijoiden tekemistä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Koordinoit taloteknisten järjestelmien testauksia: Tartut mahdollisiin poikkeamiin, selvität juurisyyt ja huolehdit, että ne tulevat hoidetuksi. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden talotekniikka-asiantuntijoiden ja -insinöörien kanssa sekä rakennuspuolen kollegoidan kanssa, ja yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen toimintaamme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen, ja tämän hankkeen jälkeen pääset muille kiinnostaville kohteillemme. Työpöydälläsi on tyypillisesti yksi suuri hanke kerrallaan, mutta kiinnostuksestasi ja työmäärästäsi riippuen tarjoat asiantuntija-apuasi myös muille projekteille. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Talotekniikkapäällikkö Esa Alalantela (p. 044 974 7727, esa.alalantela@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Esan puhelimitse maanantaisin klo 14-15 ja perjantaisin 14- 15. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä: Ideaalitapauksessa olisit jo vetänyt korjaushankkeen IV-työt joko nokkana, työnjohtajana tai projektipäällikkönä alusta loppuun.
  • soveltuvaa koulutusta (esim. teknikko, insinööri tai DI )
  • analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme aiemman kokemuksen IV-suunnittelun, -valvonnan tai -urakoinnin parista eduksesi. Tässä tehtävässä hyödyt siitä, että olet nähnyt jonkun hankkeen ensimetreiltä maaliin, mutta kokemustakin tärkeämpää on kokonaisuuden hahmotuskyky ja valmius oppia uutta.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi