Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikka-asiantuntija (LVI-SPR)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 5.5.2022 Hae viimeistään 22.5.2022

Haemme vankalla LVI-SPR osaamisella varustettua kokenutta talotekniikka-asiantuntijaa APC -lentokenttähotellin energiseen projektitiimiin Vantaalle

APC-hotellista tulee valmistuttuaan Suomen suurin hotelli, jossa on yli 700 huonetta ja jonka pinta-ala noin 37800 m2. Se sisältää viisi ravintolaa, spa-alueen, kuntosalin sekä kokous- ja konferenssitiloja. Hotelli rakennetaan keskelle Helsinki-Vantaan lentokenttäaluetta heti uuden T2-terminaalin viereen. Hankkeen kehitysvaihe on loppumaisillaan ja rakentaminen käynnissä maanrakennustöiden osalta. Projektin luovutus on keväällä 2024.

Talotekniikka-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa talotekniikan projektinjohtourakoinnin tehtävissä osana APC-hotellin projektitiimiä. Pidät hankkeen LVI-SPR-töihin liittyvät langat käsissäsi aina kohteen luovutukseen saakka sekä huolehdit takuuajan velvoitteista. Perehdyt tilaajan ja käyttäjän vaatimuksiin huomioiden niin järjestelmien toimivuuden kuin kokonaistaloudellisuuden.

Arvioit talotekniikkaan liittyvien suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta projektin edetessä ja varmistat niiden yhteensopivuuden kokonaisuuteen ja tuotantoon eri näkökulmista. Vertailet teknisiä toteutusvaihtoehtoja ja osallistut projektihankintoihin, neuvotteluihin ja kokouksiin. Toteutusvaiheessa ohjaat aliurakoitsijoiden tekemistä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta.

Koordinoit taloteknisten järjestelmien testauksia: Tartut mahdollisiin poikkeamiin, selvität juurisyyt ja huolehdit, että ne tulevat hoidetuksi. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden talotekniikka-asiantuntijoiden, -insinöörien sekä rakennuspuolen kollegoiden kanssa, ja yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen toimintaamme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja tämän hankkeen jälkeen pääset muille kiinnostaville kohteillemme. Työpöydälläsi on tyypillisesti yksi suuri hanke kerrallaan, mutta kiinnostuksestasi ja työmäärästäsi riippuen tarjoat asiantuntija-apuasi myös muille projekteille. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Talotekniikkapäällikkö Harri Manninen (p. 040 5312 040, harri.manninen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.
  • soveltuvaa LVI-alan koulutusta (esim. teknikko, insinööri tai DI )
  • analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme aiemman kokemuksen LVI-SPR-suunnittelun, -valvonnan tai -urakoinnin parista eduksesi. Kokemuksen ohella tärkeää on hyvä tekemisen meininki sekä rento, mutta jämäkkä ote toimenkuvan mukaisiin tehtäviin.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi