Talotekniikka-/rakennusautomaatioasiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 24.8.2018

Haemme joukkoomme

Talotekniikka-/rakennusautomaatioasiantuntijaa

Tarjoamme eteenpäin suuntautuvalle asiantuntijalle itsenäistä tehtävää kestävien ratkaisujen parissa. Osallistut uudisrakennushankkeiden suunnittelun ohjaukseen talotekniikan/automaation osalta ja vastaat järjestelmien toiminnan varmistamisesta, kun kohde on valmistumassa. Osallistut myös vanhemmissa kiinteistöissä energiatehokkuuden hallintaan ja automaation uusimiseen liittyvien hankkeiden rakennuttamiseen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä kokemusta urakointija/tai suunnittelutehtävistä. Olet palveluhenkinen, innokas oppimaan uutta ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tule mukaan varmistamaan, että espoolaiset voivat jatkossakin asua kodikkaasti ja kohtuuhintaisesti. Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta alan uusimmista tekniikoista. Meillä pääset perehtymään mm. IoT:n hyödyntämiseen sekä uusiutuvaan energiaan ja sitä ohjaavaan automatiikkaan.

Katso lisätiedot ja täytä hakemus osoitteessa uratori.mps.fi 24.8.2018 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi