Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikkapäällikkö

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 4.2.2022 Hae viimeistään 27.2.2022

Haemme talotekniikkapäällikköä Tampereelle

Rakennutamme esimerkiksi Ranta-Tampellaan korkeatasoista kaupunkiasumista tarjoavia koteja. Asuinalueista Härmälänrannan luonnonläheisessä asuinalueessa yhdistyvät järven läheisyys ja kaupungin hyvät liikenneyhteydet palveluineen sekä uudenlaiset energiaratkaisut.

Talotekniikkapäällikkönä työskentelet monipuolisissa tehtävissä Länsi-Suomen alueen hankkeissamme. Olet mukana hankkeillamme niiden alkumetreistä takuutöihin. Tuet hankinta- ja laskentatiimejämme hankkeiden tarjous- ja valmisteluvaiheessa omaa markkinatilanteen ja kumppaniverkoston tuntemustasi hyödyntäen. Osallistut suunnittelijoiden valintaan ja projektien suunnittelunohjaukseen. Tuot näkemyksesi esiin varmistaen, että suunnitelmat ovat toteutettavissa. Tehtäviisi kuuluu asennustöiden valvonta, teknisen toimivuuden varmistaminen ja käyttöönotot. Lisäksi tuet takuuorganisaatiotamme takuuvaiheessa taloteknisissä asioissa. Tehtävänäsi on varmistaa, että projekteilla on edellytykset onnistua niille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Seuraat oman vastuualueesi kehitystä sekä lainsäädännössä tapahtuvia muutoksia ja varmistat osaltasi, että muutokset huomioidaan Skanskan toiminnassa. Pidät oman vastuualueesi osalta ohjeistuksen ajan tasalla sekä tuet, opastat ja koulutat organisaatiota. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja edustat työsi kautta Skanskaa tilaajille ja yhteistyökumppaneille. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävän ensisijainen toimipaikka on Tampere. Tehtävän hoitaminen edellyttää liikkuvuutta Länsi-Suomessa.

Pirkanmaan tulosyksikön johtaja Perttu Pitkälä (p. 040 571 2799, perttu.pitkala@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • aiempaa kokemusta talotekniikka-alalta (esim. suunnittelun, valvonnan tai urakoinnin tehtävistä)
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai DI)
  • analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi