Tarjouslaskija

Kymppirakenne Oy
Sijainti Askola, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 4.12.2020 Hae viimeistään 4.1.2021

Kymppirakenne Oy on vuonna 1975 perustettu askolalainen, pääosin Itä-Uudellamaalla urakoitsijana toimiva rakennusalan yhtiö. Yrityksellämme tällä hetkellä on yli 20 hengen osaava, sitoutunut ja pitkäaikainen henkilökunta. Ylläpidämme henkilökuntamme osaamista säännöllisellä kouluttamisella, jotta olemme aina ajan tasalla taloteknisen alan muutoksista ja tulevaisuuden tuulista. Henkilökunta on tärkein resurssimme, joka on työskennellyt yhdessä jo pitkään, ja siitä yritämme pitää hyvää huolta.

Työkuvaus ja tehtävät

Tällä hetkellä etsimme hyvää numeroista ja laskemisesta innostunutta tarjouslaskijaa vahvistamaan yhtiön kasvavaa tarjoustoimintaa Askolassa ja Tampereella. Tarjouslaskijana päätehtäväsi on vastata niin julkisiin kuin myös yksityisiin tarjouspyyntöihin. Lasket tarjouksia ja projektien kustannuksia huomioiden ajantasaiset tarvikkeiden ja työn hinnat sekä toimialan käytännöt ja työehtosopimukset.

Laskettavat kohteet sijaitsevat pääosin Uudellamaalla ja vaihtelevat suuruusluokaltaan pienemmistä saneeraustöistä isoihin n.10 mil. euroa suuruisiin uudisrakennushankkeisiin. Oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan voit laskemisen lisäksi myös ottaa osaa voitetun projektin johtoon, kuten hankintaan ja niihin liittyvien tarjouspyyntöjen laadintaan. Tarjouslaskijana sinulla onkin tärkeä rooli, sillä oikein laskettu tarjous ei ole pelkästään urakkasopimuksen, vaan myös onnistuneen projektin kannalta kriittinen!

Toimenkuvaa ja sen painotusta on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin, utelias sekä innokas oppimaan uutta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa ja edelleenkehittyä tarjouslaskijana aina projektipäälliköksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Relevanttia soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja työmaakokemusta
 • Aikaisempaa työkokemusta tarjouslaskennasta vähintään kahden vuoden ajalta
 • Numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
 • MS Officen hallintaa
 • Sujuvaa suomen kielen osaamista
 • Vastuullista ja ahkeraa työotetta
 • Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi (ruotsi, englanti, venäjä tai saksa)

Me tarjoamme

 • Vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, urakehitysmahdollisuuksia
 • Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan ja edut
 • Osaavan, arvostettavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä
 • Mukavat työkaverit
 • Sovittava aikataulu ja työpaikka Askolassa tai Tampereella
 • Tarvittavat koulutukset ja perehdytykset

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään tarjouslaskijan saappaat, lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa perjantaihin 4.1.2021 mennessä osoitteeseen rekry@kymppirakenne.fi  . Ilmoitathan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Kymppirakenne Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa www.kymppirakenne.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa johdon assistentti Evi Vologin (rekry@kymppirakenne.fi , +358 50 551 1084)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi