Kokeile kuukausi maksutta

Technical solution expert

BMI Suomi
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 17.11.2022 Hae viimeistään 4.12.2022

Etsimme toimistollemme Espooseen teknisten spesifikaatioiden osaajaa

TECHNICAL SOLUTION EXPERT

Toimit avainhenkilönä tukemassa myyntiprosessiamme. Toimit yrityksemme arvostettuna teknisenä asiantuntijana, tarjoat ratkaisukoulutusta, kirjoitat asiantuntija-artikkeleita ja osallistut toimialan järjestöjen työryhmiin. Pidät aktiivisesti yhteyttä suunnittelijoihin ja arkkitehteihin ja osallistut myyntikäynneille yhdessä myyntipäälliköiden kanssa. Laadit ja ylläpidät koulutusmateriaaleja sekä asennusohjeita.

Odotamme sinulta rakennetekniikan tuntemusta työkokemuksen ja/ tai koulutuksen kautta. Tunnet rakennussuunnittelua ja rakennusmääräyksiä. Sinulla on tekninen koulutus, kuten rakennusinsinööri tai DI. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, ja pidät mielelläsi yhteyksiä eri sidosryhmien kanssa. Teknisenä asiantuntijana toimiminen, kouluttaminen ja neuvominen on sinulle luontaista. IT-taitosi ovat hyvät ja hallitset projektinhallintaohjelmia, kuten MS Office ja G Suite. Sinulla on halu oppia uusia asioita, selvittää tietoja ja sparrailla kollegoiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan uudistuvaan ja kasvavaan organisaation. Työ on itsenäistä ja halutessasi voit työskennellä pari päivää viikosta etänä. Tuotteemme ovat alallaan tunnettuja ja arvostettuja. Pääset oppimaan ja kehittymään alan ammattilaisena. Mahdollista, Inspiroi, Kehity ja Kehitä, Yhdistä – nämä arvot ohjaavat toimintaamme ja tekevät BMI:stä yrityksen, jossa voit menestyä ja kasvaa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 4.12. mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi/avoimet-tyopaikat/. Lisätietoja antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat