Kokeile kuukausi maksutta

Tekninen isännöitsijä

Hiedanrannan Kehitys Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 23.11.2022 Hae viimeistään 12.12.2022

Etsimme kokeneeseen tiimiimme Teknistä isännöitsijää. Vastaat tehtävässä laaja-alaisesti yhtiömme kiinteistöjen ylläpitoon ja alueen hallintaan liittyvistä tehtävistä Hiedanrannassa. Vastuullesi kuuluvat kiinteistöjemme kunnossapitoon, turvallisuuteen, vuokraukseen, alueen käyttölupiin ja alueen tapahtumatoimintaan liittyvien tehtävien koordinointi sekä yhteydenpito eri osapuoliin. Tehtävä tarjoaa runsaasti ”kentällä” tapahtuvaa käytännönläheistä ongelmanratkaisua, mutta myös hallinnollisempaa tekemistä sopimusasioiden ja tietojärjestelmien parissa.

Tässä tehtävässä pääset tiiviisti osaksi toimintaamme linkittyviä verkostoja, sillä huolehdit saumattomasta yhteistyöstä kiinteistönhoidon ja kunnossapidon palveluntuottajien sekä alueella toimivien urakoitsijoiden kanssa. Osallistut myös kiinteistönhoidon ja kunnossapidon sopimusten hallintaan sekä tarvittavien kilpailutusten valmisteluun. Koordinoit erilaisten toimijoiden, tapahtumien ja vierailijoiden edellyttämiä käytännön järjestelyjä Hiedanrannan alueella. Lähiesihenkilösi on kiinteistöpäällikkö.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esim. rakennusinsinööri tai talotekniikan insinööri
  • aiempaa kokemusta kiinteistöjen hallinnasta, kunnossapidosta ja/tai huollosta
  • itseohjautuvaa, toimeen tarttuvaa ja vastuullista työotetta
  • palveluhenkistä työasennetta sekä kiinnostusta sidosryhmäyhteistyöhön
  • mahdollisuutta työskennellä fyysisesti Hiedanrannan alueella, sillä etätyömahdollisuudet ovat rajalliset

Katso lisätietoja www.hiedanranta.fi. Lisätietoja saat myös kiinteistöpäällikkö Lasse Alkula, p. 050 3248 156, soittoaika 23.11. ja 29.11. klo 15.00-16.00. tai valinnassa avustavalta konsultilta HRS Advisors Tarja Kohtamäki, 0400 797 453. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 12.12.2022 täältä > löytyvän linkin kautta.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.