Tekninen johtaja

Päivämäärät Julkaistu 18.1.2019 Hae viimeistään 8.2.2019

Mäntyharjun kunta hakee

TEKNISTÄ JOHTAJAA

kehittämään ja johtamaan kunnan teknistä palvelualuetta.

Mäntyharju on n. 6000 asukkaan vahvasti eteenpäin menevä, yrittävä kulttuurikunta, jolla on hyvä sijainti, teollisuutta, vapaa-ajan asutusta ja niiden myötä hyvät palvelut. www.mantyharju.fi

Tekninen johtaja vastaa kunnan teknisen palvelualueen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä sekä teknisen lautakunnan toimialueeseen kuuluvien asioiden valmistelusta ja täytäntöönpanosta. Tekninen johtaja on kunnan nelihenkisen johtotiimin jäsen.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa tukenasi on kokeneita kuntatyön ammattilaisia.

Valinnassa hyödynnetään ulkoista soveltuvuusarviointia.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason teknisen alan tutkintoa ja kokemusta johtamistehtävistä. Odotamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, hankintaosaamista ja aktiivista kehittämisotetta. Kokemus kunnallishallinnosta ja -taloudesta katsotaan eduksi.

Teknisen johtajan virka täytetään toistaiseksi. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen alkamista. Virka tulee ottaa vastaan 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Teknisen johtajan kokonaispalkka on 6123 euroa/kk.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, jukka.ollikainen@mantyharju.fi, puh. 040 779 7747

Hakemukset tulee toimittaa 8.2.2019 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Mäntyharjun kunta, kunnanhallitus, PL 76, 52701 Mäntyharju. Kuoreen merkintä ”Teknisen johtajan virka”

Mäntyharjussa 17.1.2019

KUNNANHALLITUS

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi