Tekninen johtaja

Päivämäärät Julkaistu 6.11.2019 Hae viimeistään 25.11.2019

Kempeleen kunta hakee teknistä johtajaa 1.1.2020 alkaen kehittämään ja ohjaamaan teknisten palvelujen kokonaisuutta.

Tekninen johtaja vastaa teknisten palvelujen kehittämisestä, taloudesta, henkilöstöstä sekä sopimuksista. Hän toimii teknisten palvelujen vastuuesittelijänä päätöksenteossa ja osallistuu kunnan johtoryhmän työskentelyyn. Lisäksi tekninen johtaja vastaa uudis- ja peruskorjaushankkeista sekä väistötilaratkaisuista.

Kelpoisuusvaatimuksina virkaan on korkeakoulututkinto. Tehtävään valitulta edellytämme johtamiskokemusta.

Arvostamme hyviä johtamis-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä toimintatapaa, aiempaa kokemusta rakennuttamisesta ja rakennuttamishankkeiden sopimuksista, käytännön kokemusta projektien läpiviemisestä, julkisista hankinnoista sekä kunnallishallinnosta ja -taloudesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kuntarekryn työavain on 252039. Haku on parhaillaan käynnissä ja päättyy 25.11.2019 klo 15:00.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi