Kokeile kuukausi maksutta

Tekninen johtaja

Huittisten kaupunki
Sijainti Huittinen
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2023 Hae viimeistään 24.2.2023

Haemme

TEKNISTÄ JOHTAJAA

osallistumaan Huittisten kaupungin kehittämiseen ja johtamaan kaupungin teknistä palvelukeskusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemus johtamistehtävistä ja riittävä teknisen toimialan tuntemus. Rakennusalan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta talousjohtamisen ja projektijohtamisen kokemusta sekä hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja yhteistyötaitoja. Teknisenä johtajana vastaat teknisen palvelukeskuksen kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Teknisen palvelukeskuksen toimialaan kuuluvat rakentamis- ja rakennuttamistehtävät, tilapalvelut, kuntatekniset palvelut, vesihuoltopalvelut sekä suunnittelu- ja maankäyttöpalvelut. Kaupungin investointien valmistelu ja johtaminen on yksi keskeisistä tehtävistäsi. Olet kaupungin johtoryhmän jäsen ja toimit esittelijänä teknisessä valiokunnassa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtäväkentän sekä hyvän työyhteisön sijainniltaan keskeisellä alueella. Työtovereiksesi saat meillä reippaan joukon alojensa ammattilaisia. Työpaikkamme ilmapiiri on avoin ja kannustava – tähän joukkoon on helppo asettua.

Virka täytetään 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan aikaisemmin. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee toimittaa 24.2.2023 klo 12 mennessä sähköisellä hakemuslomakkeella täältä >.

Haastatteluun valittujen hakijoiden haastattelut pidetään alustavan ohjelman mukaan viikolla 10 Huittisten kaupungintalolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Ulla Ojala, puh. 044 560 4341, ulla.ojala@huittinen.fi tai kaupunginjohtaja Viveka Lanne, puh. 044 560 4200, viveka.lanne@huittinen.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat