Kokeile kuukausi maksutta

Tekninen johtaja

Someron kaupunki
Sijainti Somero
Päivämäärät Julkaistu 18.8.2023 Hae viimeistään 31.8.2023

Haemme yhteisölliseen joukkoomme uutta vakituista

TEKNISTÄ JOHTAJAA

toimialajohtajaksi huolehtimaan teknisen toimialan palveluista, kehittämisestä ja niiden yhteensovittamisesta muiden toimialojen toiminnan kanssa.

Toimialallasi on yhteensä noin 50 osaajaa, jotka työskentelevät toimialan yleishallinnon, tietohallinnon, tilahallinnon ja kiinteistöpalvelujen, kunnallistekniikan, ympäristönhoidon, rakennusvalvonnan, ympäristönsuojelun ja yhdyskuntasuunnittelun tehtävissä. Heiltä saat työllesi vahvan tuen ja koko kaupungintalon porukalta innostavan työyhteisön ympärillesi!

Olet kaupungin johtoryhmän jäsen ja teknisen lautakunnan esittelijä. Huolehdit myös varautumis- ja valmiussuunnitteluasioista.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on alalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi eduksesi katsotaan:

  • johtamiskokemus ja kokemus toiminnasta esihenkilönä
  • kunnallishallinnon ja kuntatalouden kokemus
  • toimialatuntemus ja kokemus toimialaan kuuluvien teknisten hankkeiden hallinnoinnista (investointi- ja kehittämishankkeet)
  • strateginen ajattelukyky ja kyky tiedolla johtamiseen
  • hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kirjallinen osaaminen
  • kehitysmyönteisyys ja kiinnostus kehittää asioita yhteisölähtöisesti.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 5 600,33 €/kk, jonka päälle tulevat mahdolliset kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaiset lisät, kuten ammattialalisä ja henkilökohtainen lisä.

Virka täytetään mahdollisuuksien mukaan viimeistään 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi.

Jätä sähköinen hakemus täältä > viimeistään 31.8.2023 kello 12:00 mennessä. Varaudu lisäksi siihen, että viranhakuprosessiin liittyvät haastattelut suoritetaan 11. – 12.9.2023.

Tiedustelut: kaupunginjohtaja Sami Suikkanen, p. 044 7791 200, etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja kaupungista www.somero.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat