Teknisiä tarkastajia

Päivämäärät Julkaistu 6.11.2019 Hae viimeistään 15.11.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Haemme nyt Yritysasiakkaiden omaisuuskorvauspalveluihin Ouluun

TEKNISIÄ TARKASTAJIA 

Teknisenä tarkastajana neuvot asiakkaita rakennusvahinkojen hoidossa, käsittelet vahinkoja ja teet korvauspäätöksiä niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Tehtävänäsi on varmistaa, että yhden yhteydenoton periaate toteutuu, ja että asiakas on tietoinen vahingon hoidon etenemisestä koko prosessin ajan. Toimit kustannustehokkaasti ja varmistat omalta osaltasi vahinkomenon hallinnan toteutumisen. Tarjoat myös tukea muille organisaatioille rakennusteknisissä kysymyksissä.

Mitä odotamme sinulta?

Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri ja sinulla on jo kertynyt työkokemusta korjausrakentamisen puolelta. Omaat ymmärrystä rakennustekniikasta ja sinulla on kiinnostusta kehittyä vakuutusalan ammattilaiseksi. Olet asiakaspalveluntilanteiden taitaja ja omaat loistavan asenteen ajoittaisesti hektisestä työtilanteesta riippumatta. Kohtaat asiakkaan ammattitaidolla ja rauhallisesti vaikka käsittelet vaikeitakin asioita. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja työskentelet itsenäisesti sekä vastuullisesti samalla toimien mielelläsi osana tiimiä.  Kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme

Tiimeissämme työskentelee iloista ja reipasta porukkaa, hyvässä yhteishengessä. Tehtävässä saat mahdollisuuden kasvaa moniosaajaksi syventäen omaa osaamistasi. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi arvostetaan. Tarjoamme sinulle myös kattavat OP Ryhmän edut sekä kehittymismahdollisuudet. Yhdessä kokeilemme ja oppimme jatkuvasti parantaen toimintaamme sekä työskentelemme kohti johtavaa ja vetovoimaisinta finanssiryhmää Suomessa!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae 15.11.2019 mennessä OP:n urasivuston kautta
(op-careers.fi).

Mikäli jokin asia jäi sinulle avoimeksi, otathan yhteyttä Kari Kestiin
puh. 0400 533052

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi