Kokeile kuukausi maksutta

Telineasennusten ja -huoltojen työnjohtaja

Skanska
Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 2.3.2022 Hae viimeistään 20.3.2022

Haemme Konevuokraukselle myyntihenkistä telinetyönjohtajaa

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Telinetyönjohtajana suunnittelet asennukset asiakkaiden tarpeisiin ja vastaat telineiden asennusten toteuttamisesta. Sovit kuljetukset ja aikataulutat sekä telineet että asentajat työmaille asiakkaan tilauksen mukaisesti. Pidät asiakkaan työnjohtoon yhteyttä sen koordinoimiseksi, että asennustyöt ovat huomioituna työmaan toiminnassa. Osallistut aktiivisesti myyntityöhön ja laadit asiakkaillemme tarjouksia. Huolehdit, että asiakkaamme saavat erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen. Toimit työntekijöiden operatiivisena esihenkilönä, ja varmistat että tiimillä/urakoitsijoilla on edellytykset tehdä työnsä hyvin. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta.

Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis tekijä, sillä tuoteryhmäpäällikkö ja osaava tiimimme tukevat sinua. Työskentelyalueesi on ensisijaisesti pääkaupunkiseutu. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tuoteryhmäpäällikkö Matti Koskela (puh.0451149043, matti.koskela@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa riittävää teknistä valmiutta liittyen rakennustelineisiin
  • esihenkilö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavanlaisesta tehtävästä.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi