Tiimipäällikkö

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 28.2.2020 Hae viimeistään 6.3.2020

Tiimipäällikkö, rakennustuotteiden sertifiointi- ja tuotehyväksyntäpalvelut

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja
45 000 työntekijän voimin 47 maassa.  Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin
4.2 miljardia euroa.

Haemme nyt Espoon Otaniemeen tiimipäällikköä rakennustuotteiden sertifiointi- ja tuotehyväksyntäpalveluihin. Eurofins Expert Services Oy toimii rakennustuotteiden sertifioijana; palvelumme kattavat lähes kaikki rakentamisen tuoteryhmät ja tuotehyväksyntämenettelyt.

Tehtävässäsi kehität ja ohjaat rakennusalan tuotteiden sertifiointiprosessia ja toimit sertifiointitiimin esimiehenä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminta-alueiden asiantuntijoiden kanssa sekä läheisessä vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa Lisäksi toimit rakennustuotteiden ja järjestelmien arvioijana/pääarvioijana. Vastaat tiimin ohjaamisesta, tavoitteen asetannasta ja suorituksen johtamisesta.

Koulutustaustaltasi olet rakennusalan diplomi- tai AMK-insinöörin, tai vastaava. Tämän lisäksi odotamme sinulta osaamista materiaalitekniikasta, palotekniikasta, rakennetekniikasta tai rakennusfysiikasta, sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta. Aikaisempi työkokemus vaatimustenmukaisuuden arvioinnista, kehitys- ja suunnittelutehtävistä sekä esimiestyöstä edesauttavat tehtävässä onnistumista. Arvostamme myös kokemusta asiantuntijapalvelusta ja laadunhallintajärjestelmistä. Omaat yhteistyökykyisen ja asiakaslähtöisen työotteen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa.

Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti. Tehtävän luonteen mukaisen palkkauksen lisäksi tarjoamme sinulle tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Kari Uusitalo (kariuusitalo@eurofins.fi ja kehityspäällikkö Tiina Ala-Outinen
(tiinaala-outinen@eurofins.fi).

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.3.2020 oheisen linkin https://smrtr.io/3Sxz_ kautta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi