Tilapalvelupäällikkö

Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 20.2.2020 Hae viimeistään 3.3.2020

Tule TILAPALVELUPÄÄLLIKÖKSI Lahden Tilakeskukseen 4.5.2020 alkaen. Nykyisen tilapalvelupäällikön eläköityessä, etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme uutta motivoitunutta osaajaa vastaamaan toimitilavuokrauksesta ja tilajärjestelyistä.

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta sekä järjestää kaupunkiorganisaatiolle toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut. Hallinnassamme on yhteensä noin 500 000 m² toimitilaa ja liikevaihto on noin 68 milj. euroa. Organisaatiossamme on tällä hetkellä 45 kiinteistöhallinnon, rakennuttamisen ja ylläpitopalveluiden ammattilaista.

Tilakeskuksen tilapalvelupäällikkö toimii Tilakeskuksen johtoryhmän jäsenenä sekä tilapalveluryhmän esimiehenä. Tilapalvelupäällikkö vastaa Tilakeskuksen toimitilavuokrauksesta, tilajärjestelyistä ja vuokrahallinnosta sekä omaisuuden salkuttamisesta ja siihen liittyvistä myynti- ja vuokraustehtävistä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi rakennus- tai kiinteistöalan insinööritutkinto, sekä riittävä työkokemus kiinteistöliiketoiminnasta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää
  • kokemusta ja näyttöjä kiinteistöliiketoiminnasta, tavoitteellisesta ja taloudellisesta ajattelutavasta sekä neuvottelu- ja sopimusosaamisesta
  • aiempaa kokemusta esimiestyöstä, projektinjohtamisesta tai tiiminvetäjänä toimimisesta
  • aktiivista, järjestelmällistä ja vastuuntuntoista työskentelytapaa
  • yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja
  • selkeää suullista ja kirjallista esitys- ja viestintätaitoa
Lisäksi arvostamme
  • kokemusta rakennuttamisesta, kiinteistöjen ylläpidosta sekä kiinteistökehittämisestä
  • kokemusta kiinteistötieto- ja huoltokirjajärjestelmien käytöstä,
  • hankintalain tuntemusta ja kokemusta julkisista hankinnoista
  • rakennus- ja talotekniikan osaamista sekä energiatehokkuusasioiden tuntemus

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 4217,45 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi