Toimistoinsinööri

Savonlinnan kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 24.9.2021 Hae viimeistään 15.10.2021

Savonlinnan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

TOIMISTOINSINÖÖRIÄ

Teknisen toimialan Kunnallistekniset palvelut vastaa katujen, kevyen liikenteen väylien, puistojen, torien ja satamainfran suunnittelusta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta.

Haemme tehtävään vastuuntuntoista ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta yhdyskuntatekniikan rakentamisesta, suunnittelusta tai kunnossapidosta.

Toimistoinsinöörin tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset rakennuttamiseen ja lupa-asioihin liittyvät valmistelevat työt sekä lausuntojen ja viranomaispäätösten valmistelu, sopimusten laadinta- ja asiakaspalvelutyöt.

Toimistoinsinöörin tehtävänkuva on monipuolinen ja käytännön läheinen. Tehtävässä pääsee myös kehittämään toimintoja, jotka liittyvät kaupungin infrarakentamiseen ja kunnossapitoon.

Toimenkuvaa voidaan muokata tarkemmin hakijan työkokemuksen mukaan.

Viran vähimmäisvaatimuksena on yhdyskuntatekniikan insinöörin tutkinto tai vastaava AMK-tutkinto ja aiempaa työkokemusta alan työtehtävistä. Opintojen loppuvaiheessa olevat otetaan myös huomioon.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 15.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset, toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: ”Toimistoinsinööri”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Hakuaika päättyy 15.10.2021 kello 12.00 mennessä.

Lisätietoja antaa:

infrapäällikkö Jani Ahokas, 044 417 4601

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi