Kokeile kuukausi maksutta

Tonttipäällikkö

Hyvinkään kaupunki
Sijainti Hyvinkää
Päivämäärät Julkaistu 21.4.2023 Hae viimeistään 15.5.2023

Haemme Hyvinkää -joukkueeseen

TONTTIPÄÄLLIKKÖÄ, vakituiseen virkaan.

Haemme joukkoomme aikaansaavaa ja asiantuntevaa tontti- ja maa-asioiden ammattilaista edistämään kaupungin elinvoimaa.

Tehtävä sijoittuu kaupungin elinvoiman palvelualueelle tonttipalvelut -yksikköön.
Elinvoiman palvelualueeseen kuuluu tonttipalveluiden lisäksi kaavoitus, elinkeinopalvelut ja työllisyyspalvelut. Tonttipäällikön esihenkilönä toimii kaupunkikehitysjohtaja. Palvelualueella työskentelee noin 30 ammattilaista Hyvinkään elinvoiman edistämiseksi.

Tonttipalvelut -yksikössä työskentelee 8 alan ammattilaista ja yksikkö huolehtii mm. kaupungin maanhankinnasta ja tonttien luovutuksesta, kiinteistönmuodostuksesta ja kiinteistörekisterinpidosta asemakaava-alueella, numeerisen kartta-aineiston tuottamisesta sekä erilaisista maahan kohdistuvista sopimuksista.

Tonttipäällikkö johtaa tonttipalvelut -yksikköä ja vastaa yksikön toiminnasta, taloudesta, kehittämisestä ja asiakkuuksien hallinnasta. Tonttipäällikkönä pääset vaikuttamaan näköalapaikalta kaupungin kehitykseen. Teet tiivistä yhteistyötä kaupungin eri toimialojen kanssa sekä ulkoisten asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Tonttipäällikkö toimii Hyvinkään kaupungin kiinteistöinsinöörinä ja kiinteistörekisterinpitäjänä.

Kelpoisuusvaatimuksena tonttipäällikön virkaan on Teknillisen korkeakoulun (nyk. Aalto-yliopisto) maanmittausosastolla suoritettu tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto sekä sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito.

Lisäksi arvostamme kokemusta yksikön tehtäväalasta, asiakaslähtöistä asennetta, kehittämismyönteisyyttä, johtamiskokemusta, ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä esiintymis-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.

Hieno kaupungintalomme, jossa työpisteesi sijaitsee, on Hyvinkään keskustassa Wanhalla Villatehtaalla. Hyvinkään kaupungilla on käytössä hybridityömalli.

Virkasuhde alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Viran täytössä voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia.

Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen www.kuntarekry.fi  (työavain 521926) viimeistään 15.5.2023 klo 12.

Lisätietoja tehtävästä
Kaupunkikehitysjohtaja Marko Kankare, p 040-515 2949 tai marko.kankare@hyvinkaa.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat