Tule rakennuttamisen projektipäälliköksi

Päivämäärät Julkaistu 24.8.2018 Hae viimeistään 3.9.2018

yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Olemme kasvaneet voimakkaasti ja kasvun tukemiseksi tarvitsemme lisää oma-aloitteisia ja osaavia tiimipelaajia osaksi kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa rakennuttajatiimiä. Hankkeet koostuvat pitkälti omistaja-asiakkaidemme kiinteistökokonaisuuksien vuokralaismuutoksista sekä PTS-hankkeista ja niihin liittyvästä kustannuslaskennasta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutusprosessista sekä valvontatehtävistä.

Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä myös muiden kiinteistöalan eri osaajiemme kanssa ja pääset tutustumaan Pohjoismaiden suurimman kiinteistökonsulttitalon toimintaan. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan mielenkiintoisia projekteja ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Rakennuttamisen projektipäällikön tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistö- ja rakennuttamisosaamistasi monipuolisten tehtävien parissa. Tehtävä on kokopäiväinen ja työajoista sovitaan joustavasti. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme ja raportoit tehtävistäsi kiinteistökehitysjohtajalle.

 

Rakennuttamisen projektipäällikön tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Rakennuttamisessa toimit asiakkaidemme edunvalvojana ja asiakkaidemme tavoitteet ohjaavat työskentelyäsi. Projektien hoidossa osoitat hyviä yhteistyötaitoja sekä Newsecin sisällä että muiden sidosryhmien kanssa.

EXCELLENCE
Huolehdit itsenäisesti vastuullasi olevan asiakkuuden projektien kustannuksista, aikatauluista sekä teknisestä laadusta. Hahmotat olennaisimman suuristakin kokonaisuuksista ja pystyt toimimaan haasteellisissakin toimintaympäristöissä.

INNOVATION
Osaat luoda myös uusia toimintamalleja ja seuraat aktiivisesti alan trendejä – esimerkiksi vastuullisen rakentamisen osalta. Haasteellisissakin aikataulu- ja kustannusraameissa osoitat luovuutta ongelmanratkaisussa, unohtamatta laatutekijöitä.

INTEGRITY
Luottamus luo perustan pitkäaikaisille asiakassuhteille. Luottamuksellisen tiedon käsittelyssä olet äärimmäisen tarkka.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Property Development Janne Mäkelä puhelin: 044 906 1410, tavoitettavissa puhelimitse maanantaina 3.9.2018 klo 15:00–17:00 ja perjantaina 7.9.2018 klo 8:30–10:00.

Haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti! Hae tehtävää 11.9.2018 mennessä >>

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi