Tuotantoinsinöörejä tuotannonsuunnittelu- ja laadunvarmistustehtäviin

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.6.2021 Hae viimeistään 20.7.2021

Haemme tuotantoinsinöörejä kulttuurihistoriallisesti merkittävälle peruskorjaushankkeelle Helsinkiin

Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikössä olemme mukana monissa aikamme kiinnostavimmissa hankkeissa, esimerkiksi uudistamassa Uuden Ylioppilastalon, Hansatalon ja Hotelli Seurahuoneen korkeatasoiseksi hotelliksi ja rakentamassa Ruskeasuon ratikkavarikon. Muita hankkeitamme ovat kauppakeskus Lippulaiva Espoossa ja Ahveniston Sairaala Hämeenlinnassa.

Tuotantoinsinöörinä teet monipuolisia tuotannon suunnitteluun tai laatuun liittyviä tehtäviä osana peruskorjaushankkeen projektitiimiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hankkeen osapuolten kanssa ja toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä. Osallistut suunnittelu- ja tuotantopalavereihin, valmistelet erilaisia aineistoja ja tarjoat tiimille asiantutijatukea. Olet mukana kehityshankkeissa, jalkautat vastuualueeseesi liittyviä toimintatapoja ja työkaluja osaksi hankkeen arkea ja raportoit ja seuraat toimenpiteiden toteutumista oman vastuualueesi osalta. Huolehdit omalta osaltasi, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi työssäsi.

Ensimmäinen tehtävistä on laatupainotteinen ja keskeinen tehtäväsi on varmistaa, että hankkeelle asetetut laatutavoitteet täyttyvät. Laadit ja ylläpidät laatusuunnitelmaa sekä varmistat osaltasi, että hankkeella noudatetaan toimintajärjestelmäämme rakentamisen tukena. Laatu ja laadunvarmistuksen prosessit ovat työsi keskiössä.

Toisessa tehtävistä painotus on aikataulusuunnittelussa: Vastaat tuotannon suunnittelusta ja valvonnasta yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa. Olet keskeisessä roolissa hankkeen aikataulutukseen ja tuotannon suunnitteluun liittyvissä asioissa, ja esimerkiksi koordinoit aliurakoitsijoita yhteistyössä vastaavan työnjohtajan ja hankinnan kanssa.

Molemmissa tehtävissä sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tulevaisuudessa pääset hyödyntämään osaamistasi myös muille projekteillemme.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat kunnolla kerralla kuntoon
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Projektijohtaja Jukka Ala-Outinen (p. +358405818754, jukka.ala-outinen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi