Kokeile kuukausi maksutta

Tuotantovastaava/aluepäällikkö

NCC Industry Oy
Sijainti Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 13.10.2023 Hae viimeistään 29.10.2023

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tuotantovastaavaa / aluepäällikköä NCC Industryn kiviainesyksikköömme. Tehtävänimike tarkentuu valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Miltä työsi NCC:llä voisi näyttää?

Vastaat itsenäisesti tuotannon ja toiminnan valvonnasta ja ohjaamisesta kiviainesalueella. Raportoit kuukausittain tuotannon kustannukset ja tuloksen, osallistut tuloskatsauksiin sekä ennusteiden ja budjettien laatimiseen.  Myös sopimusten valmistelu kuuluu tehtävänkuvaasi.

Toimit yhteistyössä myyntitiimin ja esimiehesi aluejohtajan kanssa. Olennainen osa työtäsi on turvallisuuden varmistaminen. Turvallinen ja sääntöjen mukainen toiminta on NCC:n arvojen mukaista ja erittäin tärkeää.

Pääasiallinen toimipisteesi on Tampereen tai Turun toimistollamme. Työhösi liittyy matkustamista lähinnä Länsi-Suomessa.

Tarjoamme sinulle

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään ja kasvattamaan ammattitaitoasi osana Länsi-Suomen kiviainesyksikköä sekä pohjoismaista kiviainesdivisioonaa. Osana suurta pohjoismaista rakennuskonsernia voit kehittää osaamistasi moneen suuntaan.

NCC:llä saat perehdytyksen, modernit työvälineet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut, kuten virike-edun ja Mehiläisen työterveyspalvelut.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. yhdyskuntatekniikan insinööri /mestari) ja vähintään 1–2 vuoden kokemus maanrakennus- tai kiviainesalantehtävistä.
  • Sinulla on hyvä talouden perusymmärrys
  • Haluat kehittyä urallasi
  • Olet analyyttinen – hallitset teorian sekä käytännön
  • Olet oma-aloitteinen
  • Omaat hyvät järjestelmätaidot
  • Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • B-ajokortti/auto käytettävissä
  • Sujuva englannin ja suomen kielen taito

Voisiko tämä tehtävä sopia sinulle? Hae pikaisesti!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen täältä > löytyvän hakulinkin kautta 29.10.2023 mennessä. Kerrothan hakemuksessa myös, koska pääsisit aloittamaan työssä. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana, ja olemme valmiita pikaiseen palkkaukseen oikean henkilön löytyessä, joten ethän jää suotta odottelemaan.

Haluaisitko kuulla lisätietoja tehtävästä ennen hakemuksesi jättämistä?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi aluejohtaja Riku Rousku p.  0500 823 593 tai HR Business Partner Heidi Eklund p. 050 376 3244. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostilla riku.rousku@ncc.fi  tai heidi.eklund@ncc.fi

Lisätietoja NCC:stä

NCC on johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa. Hallitsemme monimutkaiset ja vaativat rakennusprosessit. Rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan. Toimialaamme ovat kiinteistökehitys, rakennus- ja infrastruktuurihankkeet sekä asfaltin ja kiviainesten tuotanto. Vuonna 2022 NCC:n liikevaihto oli noin 54 miljardia Ruotsin kruunua ja työntekijöitä oli 12 500. NCC:n osake on noteerattu Tukholman pörssissä.

Suomen Kiviaines-yksikkö toimii pohjoismaisessa NCC Industry -organisaatiossa noin 30 NCC:läisen voimin.
Kiviainekset kaikkeen rakentamiseen ja maa-ainesten vastaanotto

Tietoa NCC:stä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat