Tuotepäällikkö

Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2018 Hae viimeistään 15.6.2018

Lakan Betoni Oy:n toimintaa ohjaa yksi päämäärä: tehdä hyvän rakentamisesta helppoa. Esteitä rakentajan onnistumisen edestä poistavat keskimäärin 110 lakkalaista sekä monipuolinen Lakka-tuoteperhe, joka pitää sisällään pihakivet, kuivatuotteena myytävät laastit ja tasoitteet, harkot, kivitalopaketit, betonielementit sekä valmisbetonin. Vuonna 2017 vakavaraisen perheyhtiön liikevaihto oli n.32 M€, liiketulos 1,8 M€ ja omavaraisuusaste 56 %.

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Lakka-kuivatuotteiden sekä -järjestelmien suunnittelija- ja urakoitsijamyyntiin Etelä-Suomeen.

Sinulla on vahvoja näyttöjä ja kokemusta tuloksellisesta ja konsultoivasta myyntityöstä. Tunnet rakennusalan, suunnittelijakentän sekä kuivatuotteet ja pystyt välittämään tietoa markkinoiden muuttuvista tarpeista oman tuotekehityksen tueksi. Koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen.

Toimipisteesi sijaitsee Lopen myyntikonttorilla tai erikseen sovittavassa etätoimistossa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen Personnelin kotisivujen kautta osoitteessa: www.personnel.fi ja sieltä linkki avoimet työpaikat. Hakuaika tuotepäällikön tehtävään päättyy 15.06.2018.

Tule mukaan kehittämään vahvaa, asiakaslähtöistä myyntikulttuuria!

Lisätietoa antaa Personnel Groupin konsultti Timo Riissanen, numerosta 050 4442478. Tiedustelut viikolla 24 klo 9.00-16.00.

lakka.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi