Tutkimusjohtaja

Rakennustietosäätiö RTS sr
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.5.2021 Hae viimeistään 15.6.2021

Tule meille kestävän rakentamisen TUTKIMUSJOHTAJAKSI

edistämään kestävän rakennetun ympäristön toteutumista.

Rakennustietosäätiön kestävän rakentamisen tutkimusjohtajana tavoitteenasi on tukea turvallisen, terveellisen ja ihmisten hyvinvointia tukevan rakennetun ympäristön toteutumista. Tehtäväsi on edistää suomalaisen kiinteistö- ja rakentamisalan vihreää siirtymää kehittämällä nykyisiä ja luomalla uusia vastuualueeseesi liittyviä Rakennustiedon tietotuotteita ja palveluita. Työskentelet esimerkiksi rakennusten elikaariominaisuuksien arviointiin, materiaaliselosteen laatimiseen, rakennusjätteen uusiokäyttöön ja kierrätykseen sekä hiilikäden- ja -jalanjäljen pienentämiseen liittyvien aiheiden parissa. Vastaat myös RTS ympäristötyökalun kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle harvinaislaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa rakennetun ympäristön tulevaisuuteen. Tukenasi on Rakennustiedon laaja asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden verkosto.

Sinulla on kokemusta kestävään rakentamiseen liittyvästä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta. Pystyt luomaan tki-toimintaan liittyviä verkostoja, hankkimaan rahoitusta ja johtamaan muiden asiantuntijoiden työtä. Sinulla on kykyä esiintyä näkyvässä roolissa kestävään rakentamiseen liittyvässä toiminnassa ja tapahtumissa. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja sujuva englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennustietosäätiön yliasiamies, arkkitehti, professori Markku Hedman 040-7024884 sekä Eezy Personnelissa konsulttijohtaja Janne Metsä p. 0400 909 927.

Hae tehtävää 15.6.2021 mennessä eezypersonnel.fi-sivujen kautta >

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi