Työmaa- ja projekti-insinöörejä asunto- ja toimitilarakentamiseen ympäri Suomen

YIT
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 10.5.2021 Hae viimeistään 27.6.2021

Oletko rakennusalan asiantuntija, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule työmaa- tai projekti-insinööriksi YIT:lle – annamme sinulle parhaat välineet onnistumiseen ja oman työsi kehittämiseen!

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia työmaa- ja projekti-insinöörin tehtävissä asunto- ja toimitilarakentamisen parissa ympäri Suomen. Tarkempi tehtävänkuva muodostuu aina valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Tutustu tehtäviin ja hae alla olevien linkkien kautta:

Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Miksi YIT?

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen kaupunkikehittäjä ja rakennusyhtiö. Tavoitteenamme on luoda entistä kestävämpiä, toimivampia ja vetovoimaisempia kaupunkeja ja elinympäristöjä. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Olemme myös vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja.

Kärkihankkeitamme ovat muun muassa Tampereen Ranta-Tampella, Helsingin Kahvikorttelin asuinalue, Turun Fabriikin alue, Espoon PPP-mallin kahdeksan koulun ja päiväkodin kokonaisuus, Helsingin Kruunusillat-allianssi, Tampereen raitiotie ja Espoon Blominmäen jätevedenpuhdistamo. Lisätietoa referenssiprojekteistamme löydät täältä.

Tehtävässä tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että kaikki tulevat kuulluksi työssään ja saavat parhaat eväät itsensä kehittämiseen. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi