Työmaainsinööri (Infra,Turku)

Skanska
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 7.5.2021 Hae viimeistään 23.5.2021

Haemme työmaainsinööriä Turkuun 

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Ammattitaitoiset tiimimme rakentavat ja saneeraavat puhdas- ja jätevesilaitoksia sekä monimuotoisia teollisuuden paikallavalukohteita, kuten voima- ja parkkilaitoksia.

Mitä pääset tekemään?

Työmaainsinöörinä vastaat omalta osaltasi Turun Kakolanmäen jätevesipuhdistamohankkeen toteutuksen ohjaamisesta, aikatauluttamisesta ja laadunvarmistuksesta sekä raportoinnista ja kustannusseurannasta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa suunnitelmien koordinointi ja työmaapalavereihin osallistuminen. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen. Työnkuvaa tarkennetaankin kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja tämän hankkeen jälkeen haluamme hyödyntää osaamistasi myös muilla projekteillamme.

Mitä toivomme sinulta?

  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aiempaa kokemusta laitosrakentamisesta, esimerkiksi työnjohdosta tai työmaainsinöörin tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari, -insinööri tai DI)
  • hankinnan, aikataulusuunnittelun ja kustannushallinnan ymmärrystä
  • matkustusvalmiutta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 23.5.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Projektipäällikkö Heikki Hänninen (p. 050 372 8601, heikki.hanninen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, projekteista ja tiimistämme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: building, construction, production engineer, site engineer

Asiasanat: rakennusinsinööri, rakentaminen, insinööri, hankinta, laskenta, kustannusvalvonta, kustannus, työmaa, laitosrakentaminen

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi