Kokeile kuukausi maksutta

Työmaapäällikkö, päällystys Uusimaa

GRK
Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 22.1.2024 Hae viimeistään 14.2.2024

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Etsimme asfalttialan ammattilaista Uudenmaan alueen tiimiimme. Olemme vakiinnuttaneet asemamme alueella määrätietoisen kehittämisen tuloksena, ja tiedossa onkin monipuolinen tehtävä hienojen työkavereiden kanssa modernia kalustoa ja työvälineitä käyttäen.

Tehtävään kuuluu asfalttityömaiden johtaminen ja tuotannon suunnittelu yhdessä muun työnjohdon kanssa, joiden lähiesihenkilönä toimit. Huolehdit eri yksiköiden välisen yhteistyön toimivuudesta, jolloin toiminta on laadukasta ja tehokasta. Toimit asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa varmistaen työmaiden aikataulut ja työn sujuvuuden.

Arvostamme

  • kokemusta asfalttialalta
  • yhteistyövalmiuksia ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällisiä työtapoja ja kehityshenkeä.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta!

Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.2.2024. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Jussi Liski, 050 543 0567, ja johtaja, päällystys ja biotuotteet Mika Häkli, 050 387 7233.

Tutustu meihin osoitteessa www.grk.fi!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat