Työmaapäällikkö / vastaava työnjohtaja

Keravan kaupunki
Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 22.1.2021 Hae viimeistään 31.1.2021
Keravan kaupunki hakee infrapalveluihin

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ/VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Työmaapäällikkönä/Vastaava työnjohtajana työskentelet infratyömaiden vastuullisena työnjohtajana vastaten työmaiden teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta. Työmaat koostuvat pääosin investointiohjelman mukaisista uudis- ja saneerauskohteista ympäri Keravaa. Työmaat sisältävät kunnallistekniikan rakentamista kuten katujen, vesihuollon, johtoverkostojen sekä viheralueiden ja pohjarakennuskohteiden rakentamista. Tehtävässä pääset osallistumaan Keravan kehittämiseen ja rakentamaan tulevaisuuden Keravaa.

Vastaavalla työnjohtajalla tulee olla tekninen koulutus (esim. rkm./ins.) ja alan kokemusta yli viisi vuotta. Vastaavalla työnjohtajalta vaaditaan teknis-taloudellista työotetta ja kyvykkyyttä reagoida nopeasti vaihtuvissa työmaatilanteissa.
Työ edellyttää tavanomaisia tietoteknisiä taitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa. Olet tiimipelaaja ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kokemus aikatauluohjelmistojen käytöstä sekä määrä- ja kustannuslaskennasta katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Kuntarekryn kautta 31.01.2021 23:59 mennessä.

Työavain: 323368

Lisätietoja antaa: Infrajohtaja Rainer Sirén 040 318 2369

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi