Työnjohtaja hoivakotikohteeseen

Päivämäärät Julkaistu 20.3.2019 Hae viimeistään 10.4.2019
Nyt etsimme Espoossa sijaitsevaan hoivakotikohteeseemme kokenutta työnjohtajaa. Rakennustyöt ovat jo käynnissä ja tämän hankkeen päätyttyä jatkoa on luvassa muissa pk-seudun hoivakoti-, koulu- ja päiväkotihankkeissa. Työsuhde on vakituinen ja aloitus heti/sopimuksen mukaan.
Mitä on tiedossa?

Työnjohtajana vastaat työvaiheiden aikataulutuksesta, kustannuksista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Vältämme turhaa byrokratiaa ja turvallisuudesta emme tingi.

Meillä on käytössä keskitetty hankintaorganisaatio, mutta myös työmaa osallistuu hankintoihin yhteistyössä työpäällikön kanssa.

Vuosi 2019 tulee olemaan Lehdolla erityisesti suuri harppaus tietomallintamisen hyödyntämisessä. Tähän firma luonnollisesti kouluttaa, joten saat pidettyä osaamisesi alan kärjessä. Lue lisää tietomallintamisen valmennuksista mm. täältä.

Etsimämme henkilö

Tehtävässä tarvitset:
– rakennusmestari- tai -insinööritutkinnon
– aiempaa työkokemusta työnjohdon tehtävistä
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– perustason tietoteknistä osaamista

Sinulta löytyy tekemisen meininkiä ja käsissäsi työmaa etenee jouhevasti. Olet valmis ratkomaan erilaisia uusia tilanteita ja tekemään töitä pitääksesi kiinni sovitusta aikataulusta. Haluat myös oppia uutta.

Ok, haluan kuulla lisää!

Voit ottaa yhteyttä soittamalla rakennuspäälliköllemme Mika Hirvoselle p. 040 7736411. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helpoiten tämän linkin kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Haku päättyy 10.4.2019. Ethän jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kuuntele lisää ajatuksiamme rakentamisesta podcastina >

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi