Työnjohtaja Lehdon putkiremonttikohteisiin

Lehto Group Oyj
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 16.8.2021 Hae viimeistään 15.9.2021

Etsimme vahvan kasvun vuoksi Työnjohtajaa putkiremonttikohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Eduksi olisi, jos pystyisit osaamisesi mukaan tarvittaessa toimimaan myös vastaavana työnjohtajana. Huomioon otetaan myös pian valmistuvat henkilöt, joilla kokemusta putkiremonttityömaiden työnjohtotehtävistä tai vahvaa asennustaustaa

Haemme ahkeraa, laatutietoista ja tuloshakuista henkilöä, jolla on kiinnostusta kehittyä osaajana tulevaisuuden RAK-projektipäälliköksi. Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla ja työkohteemme ovat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Miksi juuri meille
Olemme yksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä linjasaneeraus yrityksistä. Keskimäärin meillä on 10 kohdetta työn alla ja vuodessa valmistuu vajaa 1000 putkiremontoitua asuntoa. Yksikön kokonaisvahvuus on n.130 henkilöä ja olemme tehneet reilusti yli sataan taloyhtiöön putkiremontin.

Yksikkömme toiminta on siinä mielessä poikkeuksellinen, että teemme kohteet valmiiksi pääosin omien yli 100 asentajan voimin. Meiltä löytyy myös oma putki- ja sähköosasto. Työmaamme valmistuu aina aikataulussa. Vaihtuvuus tiimeissämme on todella pientä koska meillä yhteishenki on vahva, työllisyys taattu ja pidämme henkilöstämme huolta ja arvostamme heidän osaamista.  Valittu osaaja tulee oppimaan alan parhaat innovaatiot ja parhaaksi koetut toimintatavat. Huippuosaajien tietotaito ja pitkät työurat ovat mahdollistaneet toimintamme jatkuvan kehittämisen. Toivomme myös sinun tuovan oman kokemuksesi tiimimme hyödyksi.

Haemme osaajaa, jolla on aito halu jalkautua työmaille ja toimia myös asiakkaidemme eli asukkaiden parissa, olemme aidosti asiakaspalveluhenkisiä ja tämä näkyy erittäin korkeassa asiakastyytyväisyydessä. Mottomme on tehdä kerralla valmiiksi eli olethan sinäkin laatuun keskittyvä rakentaja. Sinun ei tarvitse olla vielä alan paras. Tärkeämpää on halu kehittyä ja onnistua työssäsi. Asenne ratkaisee!

Uuden Lehtolaisen tehtävänkuva
Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on jo kertynyt kokemusta muutamista putkiremonttiprojekteista työnjohtajan / projektinhoitajan tehtävissä tai omaat vahvan asennustausta. Olet tottunut ennakoimaan, tykkäät myös asiakaspalvelusta ja omaat hyvät projektinjohtotaidot. Tärkein tehtäväsi on luoda työntekijöillemme parhaat mahdolliset edellytykset sujuvaan työskentelyyn. Tehtävässä vastaat työmaan aikataulun toteutuksesta, kustannuksista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Vaikka työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, meillä tehdään töitä yhdessä ja tukenasi toimii mahtavat kollegat.

Onhan sinulla:
– jo kokemusta putkiremonttityömaista
– mielellään rakennusalan soveltuva koulutus (RM tai RI)
– projektinjohtotaitoja sekä näytöt tuloksen tekemisestä
– aikataulutus- ja kustannustenhallintaohjelmistojen tuntemus
– sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, englannin kielen taidosta on etua
– oman auton käyttömahdollisuus
Tarjoamme valitulle osaajalle hyvät urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkkatason, tulospalkkausmallin sekä muut yhtiön kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä ja alkavista projekteistamme
Jos kiinnostuit, voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta, jonka täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Voit soitella lisätietoja suoraan Liiketoimintajohtajaltamme Ari Saartoalalta p. 040 083 6017. Haku päättyy 15.09.2021. Aloitus ajankohta on sovittavissa huomioiden nykyisen kohteesi valmistumisen mukaisesti.

Haku alkaa 16. elokuuta 2021 ja päättyy 15. syyskuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi