Työpäällikkö

Sijainti Savonlinna
Päivämäärät Julkaistu 4.3.2020 Hae viimeistään 20.3.2020

SAVONLINNAN KAUPUNKI

kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä

Savonlinnan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

 Teknisen toimialan kunnallistekniset palvelut vastaa kestävän kehityksen periaatteet, turvallisuus ja viihtyvyys huomioiden katujen, kevyen liikenteen väylien, puistojen ja torien suunnittelusta, rakennuttamisesta ja ylläpidosta. Satamatoiminnot sekä matkustajasataman, syväsataman ja vierasvenesatamien osalta siirtyvät tulevaisuudessa myös kunnallisteknisten palveluiden palvelualueelle.

Työpäällikön tehtäviin kuuluvat infrarakentamisen uudis- ja saneerauskohteiden työmaiden johtaminen, rakennuttaminen ja valvonta. Satamatoiminnot ja laituripaikkojen kunnossapito tulevat kuulumaan myös osana työpäällikön tehtävänkuvaan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on yhdyskuntatekniikan tai rakennustekniikan teknikon tai insinöörin (AMK) tutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset, toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: ”Työpäällikkö”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Hakuaika päättyy 20.3.2020 kello 12.00 mennessä.

Lisätietoja antaa:

infrapäällikkö Jani Ahokas, 044 417 4601

satamapäällikkö Jukka Vaahtoluoto, 044 417 4677

Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

www.savonlinna.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi