Työpäällikkö

VRP Rakennuspalvelut
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 25.10.2021 Hae viimeistään 14.11.2021
Haemme VRP:lle Jyväskylään
Työpäällikköä vastaamaan hankkeidemme kokonaisvaltaisesta toteutuksesta; työnhankinta, tuotannonsuunnittelu ja -toteutus, talous, aikataulu, laatu ja työturvallisuus.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä toimit aktiivisesti markkinassa varmistamassa työkantaa vastuualueellasi. Odotamme sinulta monipuolista kokemusta esimiestehtävistä, työmaatoiminnasta, tuotannon suunnittelusta sekä resurssoinnista. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen hankekehityksen tukena toimimisesta. Toivomme Sinulla olevan kokemusta tietomallinnuksesta sekä sen hyödyntämisestä rakennustuotannossa. Tehtävän lopullinen sisältö ja vastuut muotoutuvat lopullisesti tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Työpäällikön rooli on keskeinen ankkuritehtävämme ja haemme tehtävään hyvää tyyppiä osaksi olemassa olevaa tiimiämme. Olet asioihin tarttuva aktiivinen toimija, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt ennakoivasti suunnittelemaan sekä aikatauluttamaan vastuualueesi tehtäviä eteenpäin. Tiimipelaajana, hyvät vuorovaikutus taidot omaavana osaat ottaa oman roolisi ryhmässä sekä toimit aktiivisessa ja hyvässä yhteistyössä oman henkilöstömme, asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille. Työn monipuolisuus, päätöksenteon nopeus, rento ilmapiiri, vähäinen byrokratia ja mahdollisuudet kehittyä nousivat vahvasti esille työtyytyväisyyttä kysyttäessä. Olemme panostaneet järjestelmiin, teemme mielellämme tehokkaasti laadukasta työtä hyvien prosessien mukaan.

Olemme osaava, luotettava sekä vastuullinen hyvän rakentamisen kumppani ja taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Toteutamme laadukasta rakentamista laatujärjestelmämme mukaisesti RALA sertifioituna. Työllistämme yli 100 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ja olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille. Tarjoamme myös mahdollisuudet kouluttautumiselle työn ohessa sekä kehittyä uralla eteenpäin.

Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtajalta Ville Marjakoskelta puh 040 3100 337. Kotisivumme löydät osoitteesta www.vrp.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.11.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ville.marjakoski@vrp.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi