Työpäällikkö Korjausrakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 7.6.2019 Hae viimeistään 30.6.2019

Kiinnostaisiko sinua työt esim. historiallisen ulkoministeriön perusparannushankkeessa Katajanokalla tai olla mukana muuttamassa VR:n vanhaa pääkonttoria hotelliksi Helsingin rautatieasemalla?

Tule innostavien hankkeiden pariin ja osaavaan joukkoon!

Uudet tehtäväsi NCC:llä

Haemme kehitysmyönteistä ja asiakaslähtöistä työpäällikköä. Johdat modernilla otteella omaa organisaatiotasi työturvallisuudelle, taloudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Vastaat myös omien työmaittesi toimihenkilöiden vastuullisista esimiestehtävistä ja henkilöstösi kehittämisestä NCC:n arvoja noudattaen. Osallistut yksikön johdon kanssa toiminnan kehittämiseen, työnhankintaan sekä suunnittelun ohjaukseen sovitussa laajuudessa. Osallistut yksikön johtoryhmän työskentelyyn.

Odotuksemme sinulle

Odotamme sinulta vankkaa työmaakokemusta sekä soveltuvaa rakennusalan teknillistä koulutusta. Tehtävässä onnistumiselle on tärkeää kokonaisuuksien hallinta, kehitysmyönteisyys ja hyvät yhteistyötaidot myös asiakaskenttään päin, työmaan taloudenpitoa unohtamatta. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Sinulla on kokemusta aikaisemmista vaativista esimiestehtävistä. Saat tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja haluat olla mukana kehittämässä yksikkömme tulevaisuutta. Selviät eri tilanteissa niin suomen kuin englannin kielellä.

Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä, motivoituneiden kollegoiden tukemana. Tule joukkoomme uudistumaan ja uudistamaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausurakointipäällikkö Teemu Tynkkynen, p. 050 3413269, teemu.tynkkynen@ncc.fi tai toimialajohtaja Vesa Ahlroos, p. 050 3666669, vesa.ahlroos@ncc.fi

Hae tehtävää 30.6.2019 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Hae paikkaa >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi