Työpäällikkö Länsi-Suomen aluetiimiin

Päivämäärät Julkaistu 13.8.2018 Hae viimeistään 26.8.2018

Työpäällikkö Länsi-Suomen aluetiimiin

Etsimme energiseen joukkoomme Työpäällikköä. Voit valita Seinäjoen tai Pirkkalan toimipisteistä sinulle parhaiten sopivan.

Alueen tehtäviin kuuluvat mm. sähkörata- vahvavirta- ja matkustajainformaatiojärjestelmien kunnossapito. Aluetiimi toimii aktiivisesti myös rakentamispalveluissa, jossa tarjoamme kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet (mm. sähkörata, turvalaitteet, vahvavirta)

Tulet työssäsi vastaamaan ryhmäsi töiden organisoinnista, työmaiden toteutuksesta sekä raportoinnista.  Työtehtäviin kuuluu esimiehenä toimiminen ryhmällesi ja osallistuminen tarjouslaskentatiimiin.

Sinulla voi olla tehtävään soveltuva koulutus (esim. diplomi-insinööri, sähkö- tai automaatioinsinööri) tai vahva kokemus raideliikennetekniikasta. Työtehtäviäsi tukee Winco Oy:n erittäin vahva organisaatio ja partneriverkosto.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on erinomainen paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Mikko Ronkainen, puh. 040 658 5088. Mikko on tavoitettavissa 21-24.8.2018 klo 7-16 välisenä aikana. Muuna aikana pyydämme lähettämään kysymykset sähköpostitse osoitteeseen mikko.ronkainen@winco.fi

Odotamme hakemustasi! Täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää meille osoitteeseen mikko.ronkainen@winco.fi. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 26.8.2018.

 

Winco on osa GRK-konsernia

GRK on innovatiivinen rakennusalan konserni, johon kuuluvat Suomessa toimivat GRK Oy ja Winco Oy, Virossa toimiva GRK Infra AS sekä Ruotsin GRK Infra Ab. Ydinosaamiseemme kuulu vaativien infrarakennushankkeiden toteuttaminen, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Meillä työskentelee yli 400 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2017 oli yli 200 miljoonaa euroa. www.grk.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi