Työpäällikkö toimitilarakentamiseen

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2020 Hae viimeistään 17.6.2020

Etsimme pääkaupunkiseudulle

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ TOIMITILARAKENTAMISEEN

”Vain yhdessä kehittymällä voi luoda uutta.”

Oletko kokenut ja suunnitelmallinen rakennushankkeiden toteuttaja, joka nauttii vastuun kantamisesta ja työn tuloksellisuudesta? Tule työpäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme, jossa haluamme antaa sinulle parhaat eväät oman työsi kehittämiseen ja kokonaisten projektien tuloksellisuudesta vastaamiseen.

Työpäällikkönä johdat monipuolisia toimitilojen uudisrakentamisen kohteitamme. Vastaat oman vastuualueesi osalta elinkaarihankkeiden ja kilpailu-urakointikohteiden tarjouslaskennasta ja kohteiden taloudesta, raportoinnista ja henkilöstöstä. Osallistut myös esimerkiksi työkauppoihin ja aliurakkahankintojen tekemiseen. Onnelliset ihmiset ovat yksi strategiamme kulmakivistä, ja esimiestyöskentelylläsi ja ammattitaidollasi varmistat alaistesi mahdollisuudet toteuttaa kohteet taloudellisesti, turvallisesti ja laatusuunnitelmia noudattaen.

Raportointi on tärkeä osa työpäällikön tehtävää, ja viet datan pohjalta tehdyt havainnot käytäntöön hankkeille. Olet kiinteästi mukana toimintatapojemme jatkuvassa kehittämisessä niin laskennassa kuin päivittäisessä työssä työmaalla.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä monipuolisessa ja haastavassa avainroolissa onnistut vahvalla työmaaosaamisella, tuotantokokemuksella ja neuvottelu- ja esimiestaidoilla. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus urakkalaskennasta ja kilpailu-urakoinnista sekä hyvä englannin kielen taito. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää ja esimiehenä näytät mallia työturvallisuuteen sitoutumisessa.

Hyvä työpäällikkö on tiimipelaaja, joka johtaa joukkuettaan omalla esimerkillään. Hyvien johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojen lisäksi tässä tehtävässä tulee olla myös ongelmanratkaisukykyinen sekä pystyä sietämään paineta. Hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Työpäälliköltä odotamme rakennusalan korkeakoulutusta, esimerkiksi rakennusmestarin, rakennusinsinöörin, tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Eduksi katsomme työpäällikön tutkinnon, esimerkiksi FISEn sertifioiman koulutuksen.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Porukkamme luotsina pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Mira Alatalo, puh. 040 511 8959.

Hae tehtävään 17.6.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi