Useita avoimia tehtäviä

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Turku
Päivämäärät Julkaistu 16.4.2021 Hae viimeistään 2.5.2021

Etsimme
pääkaupunkiseudulle

Tuotantopäällikköä

Liiketoimintamme kasvaessa haemme ammattitaitoista ja energistä tuotantopäällikköä. Vastaat pääkaupunkiseudun rakennuskohteiden taloudellisten ja laadullisten tavoitteiden toteutumisesta sekä toimit työpäälliköiden esimiehenä. Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä ja halua kehittää yritystämme, vahvoja yhteistyötaitoja, määrätietoisuutta ja hyviä esimiestaitoja. Edellytämme soveltuvaa koulutusta (DI, RI, rakennusmestari), tuotantotaustaa ja koeteltua osaamista vaativien asuntorakentamisen projektien johtamisesta. Esimiehenäsi toimii alueen rakennusjohtaja.

Työnjohtajia

Pyörität työmaan arkea työmaapäällikön tuella. Työskentelet kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen. Tehtäviin edellytämme talonrakennusalan teknistä koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä uudisrakentamiskohteissa.

Tuotantoinsinöörejä

Työskentelet työmaalla ja tehtäviisi kuuluu mm. työmaan ajallinen sekä taloudellinen suunnittelu ja seuranta. Lisäksi teet hankkeesta riippuen hankinta-, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelua ja valvontaa yhteistyössä työmaapäällikön kanssa. Edellytämme talonrakennusalan teknistä koulutusta (rakennusmestari, -insinööri tai DI) ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja pääkaupunkiseudun tehtävistä antaa rakennusjohtaja Juha Klami
puh. 040 675 5565. Hae pääkaupunkiseudun tehtäviin 16.5.2021 mennessä sähköpostitse: ari-matti.purhonen@talenthunters.fi

Haemme Turkuun

Suunnittelupäällikköä/projektipäällikköä

Vastaat nimettyjen asuntorakentamishankkeidesi kokonaisvaltaisesta johtamisesta talouden, aikataulun ja laadun osalta sekä niiden suunnitteluttamisesta alusta loppuun asti. Laadit alustavat kannattavuuslaskelmat ja osallistut kaavamuutoshankkeisiin yhdessä hankekehityksen kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä asuntokohteiden myynnin ja markkinoinnin kanssa.

Työmaapäällikköä

Työmaapäällikkönä toimit työmaasi vastaavana työnjohtajana johtaen tuotantoa itsenäisesti, kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen. Työmaalla toimit muiden työmaatoimihenkilöiden esimiehenä ja työpäällikkö tukenasi.

Työnjohtajia

Katso kuvaus yläpuolelta (pk-seutu).

Asuntomyyjää

Toimit avainroolissa Turun oman asuntomyynnin toteuttajana ja olet ensimmäinen asuntomyyjämme.

Myyntikoordinaattoria

Vastaat mm. asiakkaiden muutostöiden koordinoinnista, asuntojen valmistumiseen, asukastarkastuksiin ja muuttoon liittyvistä asioista sekä myyntitiimin, asiakkaiden sekä työmaan tiedottamisesta.

Katso lisätietoja ja hae Turun alueen tehtäviin täyttämällä sähköinen hakemus 2.5.2021 mennessä osoitteessa ura.pohjolarakennus.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi