Kokeile kuukausi maksutta

Useita avoimia tehtäviä

Rakennusliike Lapti Oy
Sijainti Pirkanmaa, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 10.3.2023 Hae viimeistään 26.3.2023

Haemme

Pirkanmaalle vahvistusta useisiin eri tehtäviin
ja Ouluun projektipäällikköä

Haemme Pirkanmaalle työmaan toimihenkilötehtäviin vastaavaa työnjohtajaa, työnjohtajaa ja työmaainsinööriä sekä uuteen viihtyisään toimistoomme työpäällikköä ja projektipäällikköä.

Meillä on alueella hankkeita, joista olemme ylpeitä. Rakennamme muun muassa Hatanpäälle huippupaikalle asuntoja, joista on lyhyt matka Pyhäjärven rantaan ja läheltä löytyy kuulu Hatanpään arboretum. Tampereen hyvillä paikoilla meillä on useita muitakin asuntorakentamisen hankkeita ja rakennamme myös ympäristökunnissa. Esimerkiksi Nokialla ja Pirkkalassa meillä on useita vetovoimaisia hankkeita.

Laptilla on vahva asema julkisten KVR-kohteiden rakentajana ja olemme tehneet myös Pirkanmaalla useita koulu- ja päiväkotihankkeita. Alkavia kohteita meillä ovat esimerkiksi Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen laajennus sekä päiväkoti- ja kouluhankkeita, joissa kaikissa ohjaamme myös suunnittelun.

Haemme myös Ouluun projektipäällikköä uudisasuntohankkeisiimme, tarvittaessa osallistut myös palvelu- ja toimitilahankkeidemme ohjaamiseen.

Suomen laajuisesti Lapti on iso rakennusliike toimien isoimmissa kaupungeissa. Hyppää alueemme kasvuun mukaan ja anna urasi kasvaa yrityksessämme!
Meillä voit edetä työtehtävissäsi osaamisen karttuessa. Valmennamme sinua eteenpäin työtehtävissä ja omissa tai yhteistyökumppanien koulutuksissa.
Laptilla on esimerkkejä erilaisista urapoluista ja mahdollisuuksista päästä kasvamaan mielenkiintoisten haasteiden parissa vakavaraisessa yrityksessämme.

Mitä toivomme sinulta?
Haemme hyviä ja motivoituneita tyyppejä voittajajoukkueeseemme. Sinulla on tehtävään soveltuva talonrakennusalan koulutus (rkm, insinööri, DI) ja halu oppia uutta. Olet myös vastuuntuntoinen ja rehellinen tiimipeluri. Aiempi kokemus vastaavasta tehtävästä luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvin-vointiisi monipuolisesti. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Tarkempaa tietoa Pirkanmaan projektipäällikön tehtävistä antaa hanke kehityspäällikkö Janne Hynynen, puh. 044 593 1918 ja Pirkanmaan muiden toimihenkilöiden tehtävistä rakennuspäällikkö Juha Nieminen,
puh. 050 588 5046 sekä Oulun projektipäällikön tehtävästä rakennuttajapäällikkö Hannu Pihlajaviita, puh. 046 920 4408.

Lue lisää ja lähetä hakemus Pirkanmaan tehtäviin 19.3. tai Oulun paikkaan 26.3. mennessä osoitteessa ura.lapti.fi . Olethan nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen haun umpeutumista, koska odotamme sinua jo mukavaan työyhteisöömme. Sekä Tampereella että Oulussa meillä on uudet toimistotilat.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat