Useita avoimia tehtäviä

SRV
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 30.10.2020 Hae viimeistään 15.11.2020

Me SRV:llä haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön, oppimiseen ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Tule mukaan innovatiiviseen ja osaavaan joukkoomme.

Haemme pääkaupunkiseudun rakennusprojekteihin eri liiketoimintoihin

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ, TYÖNJOHTAJIA JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ

Tutustu tehtäviin kotisivuillamme srv.fi/tyopaikat ja hae mukaan!

Lisäksi etsimme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ ENERGIA- JA ELINKAARIPALVELUIHIN

SRV:n energia- ja elinkaaripalvelut on yksikkö, joka tuottaa palveluita kiinteistöjen energiajärjestelmistä aina elinkaaren ylläpitoon. Toteutamme asiakkaidemme kiinteistöihin hiilineutraaleja energiaratkaisuja, parannamme energiatehokkuutta sekä ylläpitopalvelut kiinteistön elinkaareen varmistamiseksi.

Etsimme nyt asiakkuuspäällikköä kehittämään ja tukemaan palveluliiketoimintaamme. Toimit asiakasrajapinnassa ja vastaat palveluiden myynnistä. Pääset kehittämään olemassa olevia asiakkuuksia palvelumyynnin näkökulmasta ja osallistumaan laajasti niin sisäiseen kuin ulkoiseen asiakkuustoimintaan yhdessä SRV:n myynti- ja markkinointiyksikön kanssa. Olet mukana kehittämässä tulevaisuuden ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja asiakkaillemme.

Toivomme sinulta

  • Kaupallista ja myynnillistä taustaa vähintään muutama vuosi vastaavista tehtävistä ihanteellisesti kiinteistö- tai energia-alan yrityksissä
  • Kiinteistömarkkinan, palveluliiketoiminnan ja palvelumuotoilun tuntemusta
  • Tehtävään soveltuva koulutusta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, erinomaisen näkymän rakennusliikkeen eri osa-alueisiin ja mahdollisuuden päästä osaksi innovatiivista ja tulosnälkäistä tiimiä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen ja tarjoamme merkittävät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat yksikön johtaja Jere Pirhoselta, puh. 050 440 3779, sähköposti jere.pirhonen@srv.fi.

Lähetä hakemuksesi 15.11.2020 mennessä osoitteessa
lyyti.in/srv-rekry-asiakkuuspaallikkoenergia

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi