Vahinkopäällikkö

Pohjola Vakuutus Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 7.9.2020 Hae viimeistään 17.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Yritysasiakkaiden Omaisuuskorvauspalveluun Helsinkiin vahinkopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

VAHINKOPÄÄLLIKKÖ, Pohjola Vakuutus

Vahinkopäällikkönä vastaat oman toiminta-alueesi yritys- ja yhteisöasiakkaiden sekä henkilöasiakkaiden suurten omaisuus-, vastuu-, ympäristö- ja keskeytysvahinkojen vahinkotarkastuksesta. Selvität tapahtuneen vahingon syyn ja laajuuden sekä huolehdit vahinkojen hoidosta ja asiakasneuvonnasta vahingon jälkeen. Varmistat osaltasi erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisen korvausprosessin aikana yhdessä riskipäällikön sekä myynnin johdon kanssa. Vastuullasi on myös korvausohjeiden noudattaminen alueella sekä korvaustoimen jatkuva laadun ja tehokkuuden parantaminen yhdessä riskipäällikön kanssa. Tärkeä osa työtäsi on myös korjauskumppaniverkoston ohjaus sekä kumppaneiden portfolion kehittymisen seuranta.

Odotuksemme sinulle
Olet vastuullinen ja ratkaisukeskeinen toimija, ja olet tottunut työskentelemään samanaikaisesti useiden eri asiakasprojektien parissa. Olet tehokas myös paineen alla ja muutostilanteissa, ja toimit varmoin ottein ja yhteistyötä edistäen kaikissa asiakaskohtaamisissa. Viestintätaitosi ovat sekä kirjallisesti että suullisesti erinomaiset ja pystyt kiteyttämään sisältöä ymmärrettävästi ja napakasti. Tuot mielelläsi esiin kehitysideoita ja sinulla on kykyä uudistaa ja uudistua. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja energinen työotteesi on aikaansaava ja osallistava.

Etsimme hakemuksestasi näyttöä erityisesti seuraavista osaamisalueista:

  • Vahinkovakuutusliiketoiminnan, eri vakuutuslajien sekä riskienhallinnan menetelmien ja tarkastusprosessien hyvää tuntemusta
  • Teknistä koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari) sekä työkokemusta rakentamisesta muutaman vuoden ajalta
  • Kustannuslaskennan hallintaa sekä eri tuotannollisten toimialojen tuntemusta
  • Sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä oman auton käyttömahdollisuutta

Mitä saat meiltä?
Täällä sinua kollegaksi odottaa hyvällä yhteishengellä varustettu asiantuntijaporukka. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita ammattilaisia, ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Työpisteesi tulee sijaitsemaan upeassa Vallilan korttelissamme, mutta tällä hetkellä työskentelemme voittopuolisesti etänä. Etätyöpolitiikkamme on tähänkin asti ollut joustava; luotamme asiantuntijoidemme tietävän itse parhaiten kuinka he pystyvät parhaalla tavalla tekemään oman työnsä. Vallilan täyden palvelun korttelista löytyvät jatkossakin lukuisat lounasravintolat sekä mm. kuntosalin ja fysioterapeutin palvelut. Lisäksi saat käyttöösi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, kuten henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut, kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Tekemiselläsi ja motivoituneella asenteellasi pystyt vaikuttamaan myös omaan urapolkuusi meillä – tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin!

Lisätiedot ja hakuohjeet
Hae tehtävään viimeistään 17.9.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi tämän linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Kesti kari.kesti(a)pohjola.fi tai  +358 40 053 3052. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemustasi viime hetkille.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi