Valvontainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 29.3.2019 Hae viimeistään 18.4.2019

Haemme Janakkalan kunnan palvelukseen

VALVONTAINSINÖÖRIÄ

Janakkalan kunnan Tila- ja aluepalvelut vastaa mm. kunnan rakennuksien ja alueiden rakennuttamisesta ja ylläpidosta.

Valvontainsinöörin tehtävään kuuluu infran uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeiden suunnittelun ohjaus ja urakkasuoritusten valvonta. Tehtävään sisältyy myös infrahankkeiden hankintoihin ja kilpailutuksiin osallistuminen.

Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä ystävällistä ja ripeää työotetta. Työn luonteen vuoksi on ehdottoman tärkeää, että hallitset myös yksityiskohdat ja olet yhteistyökykyinen ammattilaisten ja käyttäjien kanssa niin suuremmissa kuin pienemmissäkin asioissa. Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto tai aiempi teknillisen koulun teknikkotason tutkinto sekä riittävä toimialan työkokemus (1-5v). Monipuoliset ICT-taidot, halu oppia uutta ja kunta-alan kokemus katsotaan eduksi.

Palkkaus on TS:n mukainen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, osaavien esimiesten ja työntekijöiden tuen ja kilpailukykyiset edut. Avoimesta toimesta tietoja antaa kiinteistöpäällikkö Juha Härkönen, puh. (03) 680 1320, juha.harkonen@janakkala.fi. Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi kautta. Lomake avautuu 19.3.2019 ja hakuaika päättyy 18.4.2019 klo 12.00, lomake sulkeutuu hakuajan päättyessä.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi