Varoitus! Uusi työpaikkasi vastaavana työnjohtajana on täällä!

Antrax Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 30.8.2021 Hae viimeistään 21.9.2021

Tympiikö nykypesti tai kaipaatko paikkaa missä näyttää kyntesi?

Olisiko sinulle ideoita, miten voisi rakentaa paremmin, mutta päällikköarmeija torppaa kaikki ideasi?

Jos kuvaukset tuntuvat tutulta ja jaat ajatuksen siitä, ettei rakentamisessa pitäisi keksiä pyörää joka työmaan kohdalla uudestaan vaan ennemminkin johtaa työmaita tekemällä järkeviä asioita ja jakamalla opit parhaista käytännöistä työkavereillekin.

Meillä olisi nyt pääkaupunkiseudulla työpaikka ja työmaat tarjolla, jossa nämä ajatukset tuodaan käytäntöön. Eli tehdään samoja hyväksi havaittuja asioita, käytetään samoja hyväksi havaittuja urakoitsijoita ja saadaan samoja hyviä onnistuneita projekteja kerta toisensa jälkeen. Sen sijaan, että etsittäisiin aina, sitä halvinta ratkaisua pikavoittojen toivossa.

Mitä meillä on sinulle?

Yhdessä tekemistä

Emme koe, että olisi mielekästä, että jokainen hakkaa päätä seinään omilla työmaillaan vaan mieluummin jaetaan ne hyvät käytännöt yhteisesti millä hommat onnistuvat ja rokkaavat! Toivommekin, että olet avoin niin uuden tiedon vastaanottamiselle kuin omien ajatustesi jakamiselle. Yhdessä tekemällä, kun kaikki onnistumiset ja epäonnistumisetkin tuntuvat paljon mielekkäämmiltä.

Vastuuta projekteista

Meillä pääset vastaavana työnjohtajana hoitamaan projekteja itsenäisesti. Meillä ei ole työpäällikköjä tai muuta toimistoväkeä työntämässä nokkaansa sinun hankkeisiisi. Saat tietysti tarvittaessa apuja projektiisi, mutta perusajatus on, että hoidat itse omat hankkeesi alusta loppuun.

Ammattilaisia ympärillesi

Homma ei kuitenkaan ole mitään yksinäistä puurtamista vaan kuten sloganimmekin sanoo ”Rehellistä puhetta ja palvelua ammattirakennuttajille”. Sinulla on ympärilläsi niin ammattiasiakkaamme, ammattitaitoiset aliurakoitsijat ja oma tiimimme auttamassa pallottelemaan ajatuksia siitä, miten projektit hoidettaisiin parhaiten maaliin.

Opitaan ja kehitytään

Tällä erää tarpeemme nyt on eniten työmaiden projektijohdossa, mutta pienenä kasvavana firmana pääset kokeilemaan myös muitakin hommia halutessasi. Esimerkiksi tarjouslaskenta, KVR-hankkeiden suunnittelun ohjaus ja tulevien vastaavien työnjohtajien valmennus ja johtaminen voisi olla hyvin seuraavia askeleitasi. Eli homman ei tarvitse jäädä tähän, vaan mielellään kehitymme ja opimme kanssasi.

Hyvää meininkiä

Meiltä löytyy jo karaokekuningas, viime pikkujouluissa valitut Beer Pong mestarit ja kaupungin kovin penkkipunnertaja haastettavaksi. Mikä on sinun juttusi?

Työnteon ei tarvitse mielestämme olla pelkkää totista puurtamista. Jos olet samaa mieltä, sovit varmasti joukkoomme!

Vapautta ja etuja

Sinulla on jo varmaan vuosia jatkuneen rakennusalan nousun jäljiltä hyvä palkka ja kaikki mahdolliset edut. Koitimme jo nokittaa mahdollisuudella osallistua Beer Pong kisaan, mutta jos se ei riitä niin pääosin edut ovat neuvoteltavissa.

Me muut nyt olemme eniten nauttineet vapaista työajoista (eli pääosin ei tarvitse olla seiskalta työmaalla, jos et halua), mahdollisuudesta etätyöpäiviin silloin, kun työmaat pysyvät ojennuksessa ilman sinuakin, kilpailukykyisestä tulospalkkauksesta, autoedusta ja pohjaan palaneesta Juhla Mokasta konttorilla.

Mitä konkreettisesti teemme?

Rakentajana sinua varmaan kiinnostaa projektit, joiden kimpussa pääsisit touhuamaan.

Hankkeemme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja ne koostuvat erilaisista toimitilasaneerauksista, jotka sisältävät esimerkiksi toimitilamuutoksia, energiaremontteja ja käyttötarkoituksen muutoksia. Muita projekteja, joita teemme ovat erilaiset asuintalojen korjaukset sekä toimitilahallien rakentaminen.

Projektien koot ovat tyypillisesti euroissa noin 10 000 – 2 000 000 eli yksittäisistä huonetiloista aina tuhansien neliöiden saneeraukseen asti. Projektit kestävät pääsääntöisesti noin 1 – 12 kuukautta.

Homma ei pääse myöskään käymään pitkästyttäväksi yhden projektin kanssa puurtamiseksi vaan pääsääntöisesti sinulla on käynnissä yhdestä kolmeen projektien riippuen niiden koosta.

Pääset tutustumaan tekemiimme projekteihin tarkemmin referenssilistallamme, jonne on kirjoitettu muutamat tarinatkin tehdyistä projekteista. Näitä tutkailemalla pääset vähän jyvälle, minkälaista menoa meillä on.

Tarkemmin tietoa yrityksestämme löydät, kun lähdet kahlaamaan suoraan etusivultamme.

Mitä odotamme sinulta

Olennaisin asia meille on, että yllä oleva tuntui sinun jutultasi.

Toiseksi tärkein asia meille on rakennusvalvonnan suunnalta tulevat vaatimukset vastaavalle työnjohtajalle eli sinulla tulisi olla rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin paperit taskussa sekä kokemusta vastaavan työnjohtajan hommasta tai vähintään mahdollisuus tulla hyväksytyksi vastaavaksi.

Kolmanneksi tärkein asia on tietotaito rakennus- ja talotekniikka-alalta. Pääosin hankkeemme siis sisältävät niin rakennus- kuin taloteknisiäkin töitä eli rakennustekniikan lisäksi pitäisi ymmärtää talotekniikasta sähköjärjestelmien, ilmanvaihdon, jäähdytysjärjestelmin perusteet sekä ripaus maanrakentamista. Sillä iso osa työstä on näiden eri töiden hankintaa, yhteen sovittamista, johtamista ja laadunvalvontaa eli näistä pitäisi olla kartalla. Samoin YSE98:sta pitäisi olla muutakin tietoa kuin, että se kuulostaa hauskalta kirjainnumeroyhdistelmältä.

Hae nyt!

Jos tämä kaiken lukemisen jälkeen kuulostaa sinun hommaltasi, hae pikaisesti ennen kuin homma viedään käsistä! Meillä on tällä erää vain yhden vastaavan työnjohtajan paikka auki.

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen theo.raukomaa@antrax.fi

Viimeinen hakupäivä on 21.9.2021

Jos sinulla on kysymyksiä työhön, firmaan tai muuhun liittyen niin ota minuun yhteyttä

Theo Raukomaa, DI
Kehitys- ja talousjohtaja
050 512 3240
www.antrax.fi

Etkö vielä vakuuttunut?

Jos kerron sinulle vielä pari sanasta meistä ja mitä meillä olisi sinulle.

Työkavereita sinulle olisi tarjolla kymmenisen, jotka koostuvat kahdesta työnjohtajasta, rakennusmiehistä- ja maalareista sekä kahdesta (omasta mielestään) reilusta sinusta tukevasta johtajasta (työntekijät kai sen totuuden kertoo pikkujouluissa). Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 3 miljoonaan ja tällä tilikaudella mennään noin 5 miljoonaan eli kasvua tulee ja lisää on tulossa.

Työmailla meillä työskentelee noin 30 – 40 aliurakoitsijan työntekijää, jotka ovat pääosin samoja kavereita työmaalta toiseen tosin kasvun myötä tietysti haemme lisääkin yhteistyökumppaneita, joiden kanssa on mielekästä toimia.

Projektit tosiaan ovat pitkälti korjausrakentamista tosin meillä on ollut noin 1 – 3 uudiskohdettakin vuodessa nyt isoimpana on alkamassa uuden 750m2 VPK:n paloaseman rakennus Jätkäsaareen. Eli pääset monipuolisesti erilaisiin hankkeisiin kiinni ja pääset tosiaan itse tekemään hankkeita ja ottamaan vastuuta.

Jos vielä kaipaat lisätietoa niin kannattaa tsekata kotisivumme www.antrax.fi mistä löydät vielä lisää tietoa, kun kuitenkin sitä janoat ennen lopullista päätöstäsi hakea hommiin.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi