Vastaava putkimestari

Päivämäärät Julkaistu 22.3.2019 Hae viimeistään 8.4.2019

Haemme vesihuollon verkko-osastolle

VASTAAVAA PUTKIMESTARIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaat tehtävässäsi operatiivisten yksikköjen tehtävien päivittäisestä organisoinnista vastuualueellasi sekä osallistut toiminnan kehittämiseen.
Tehtävään sisältyy varallaolovelvoite. Toimipisteesi on verkko-osaston Helsingin Ilmalan, Vantaan Hosantien tai Espoon Mikkelän tukikohta.

Operatiiviset yksiköt vastaavat HSY:n vesihuollon toimialueella vesihuolto- ja hulevesiverkostojen elinkaarenhallinnasta yhdessä osaston muiden yksiköiden kanssa. Tämä sisältää verkoston korjaus- ja kunnossapitotyöt, rakennettavan ja saneerattavan verkoston liitostyöt sekä investointien laadun varmistamisen vastaanottoineen, suunnitelmallisen ylläpidon tarkastustyöt sekä häiriötilanteiden, kuten putkirikkojen hoitamisen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, B-ajokortti, kokemusta vastaavista työtehtävistä, esimieskokemusta sekä hyvät IT-valmiudet. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan, tehtävien vaativuuteen pohjautuvan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi tarjoamme HSY:n monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Eeva Huhtanen (puh. 050 466 9106) ja osastonjohtaja Kia Aksela (puh. 0400 514 219).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 8.4.2019 mennessä.

 

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi