Vastaava työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 9.8.2018 Hae viimeistään 19.8.2018

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman – naula kerrallaan.

Meillä työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen.

Nyt meillä on Pohjois-Savon alueella pesti tarjolla Korjausrakentamisen osaajalle. Haemme nimittäin vahvistukseksi

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Työssäsi huolehdit korjausrakennuskohteiden työnjohdollisista tehtävistä ja toimit rakennustyömaiden vastaavana. Johdat ryhmäsi työskentelyä vakaalla ja johdonmukaisella esimiesotteella. Olet henkeen ja vereen tiimipelaaja, toisaalta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinua on kehuttu myyntihenkiseksi ja asiakasrajapinnassa uiskentelet kuin kala vedessä. Mukaansatempaavan innostuksesi siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. Tuloksellisuus ja laadukkuus ovat avainsanojasi. Olet ennakkoluuloton rakentaja, joten työkypäräsi toimii myös ideahautomona. Työtuolisi sijaitsee Kuopio, mutta työ liikuttaa sinua eri työmailla.

CV:täsi koristaa rakennusmestarin tai –insinöörin tutkinto ja kokemus korjausrakentamisen tehtävistä. Projektien vetäminen kunnialla alusta loppuun ei ole sinulle vierasta. Ja jos olet päässyt toimimaan vielä vahinkosaneerauksen kentällä, on siitä tässä työssä hyötyä. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten vasara- ja nauloja-asioista tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta.

Miksi meille töihin? Meillä on huippuporukka töissä, joten viihdyt porukassamme takuuvarmasti! Pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työmaiden parissa. Kehittymis- ja vaikuttamismahdollisuuksia löytyy myös varmasti sopivasti.

Mitäpä siis enää miettimään, vaan klikkaa linkin kautta hakemuksesi meille, me odotamme sitä jo! Toimi kuitenkin 19.8. mennessä. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana.

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit kilauttaa Ville Jakolalle arkisin klo 15-16 p. 050 385 0279.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi