Vastaava työnjohtaja

JM Suomi Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 15.10.2020 Hae viimeistään 28.10.2020

JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Haemme nyt

Vastaavaa työnjohtajaa

hotellihankkeeseen, joka sisältyy Herttoniemen kaupunkikorttelin kehittämisen kokonaisuuteen. Hotellista tulee nelikerroksisen paikalla valetun parkkihallin kanssa 9-kerroksinen, 280 huoneen huoneistohotelli. Isommissa aluehankekokokonaisuuksissa tekemisemme voi ulottua myös asuntorakentamisen ulkopuolelle, kuten tässä kaupunkikorttelihankkeessa, joka käsittää myös noin 1000 asunnon kerrostalokokonaisuuden.

Vastaat hotellihankkeen koko rakennusprojektin toteutuksesta työmaan johtamisen osalta. Vastuusi käsittävät työmaan turvallisuuden, työntekijät, aikataulun, materiaalit ja laadun. Moni työvaihe on samanaikaisesti käynnissä, mikä vaatii etenemisen järjestelmällistä seurantaa, poikkeamiin reagoimista ja kokonaisuuksien hallintaa. Vastaat myös kohteesi rakentamispalvelujen hankkimisesta, niiden ohjaamisesta ja johtamisesta.

Omaperusteisessa aluerakentamisessa yhteistyö muiden työmaalla operoivien työnjohtajien, työntekijöiden ja aliurakoitsijoiden kanssa on tiivistä, eli saat ympärillesi hyvän joukon kollegoita.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta kokemusta isompien hankkeiden vastaavan työnjohtajan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta. Olet päättelykykyinen ongelmanratkaisija, ja pystyt toimimaan päämäärätietoisesti isoa tavoitetta kohden. Osaat tehdä yhteistyötä ja suunnitella tekemääsi. Eduksesi luetaan betonityönjohtajan pätevyys sekä aluerakentamisen tuttuus.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan vakaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa hyvät edellytykset. Tehtävässä on mahdollisuus nähdä oman käden jälki ja vaikuttaa JM Suomen tekemiseen, rakenteeseen ja joukkueeseen sekä tulevaisuuden rakentamiseen Suomessa.  Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä. Saat itsenäisen vastuun ja valtuudet vaikuttaa, mutta tarjoamme sinulle myös vahvan tuen niillä alueilla, joihin tukea toivot.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.10.2020 mennessä oheisesta linkistä: https://bit.ly/3lPvAiv

Lisätietoa tehtävästä antaa konsulttimme Sini Kalalahti 010 320 2417, sini.kalalahti@compasshrg.fi
ja Inka Rautiala 010 320 2421, inka.rautiala@compasshrg.fi.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia. Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa. Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi