Vastaava työnjohtaja asuinrakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 7.2.2019 Hae viimeistään 27.2.2019

Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun rakentamaan kanssamme asuinkerrostalokohteita. Ensimmäiseen kohteesi sijaitsee Sataman tuntumassa, yhteensä 136 asuntoa. Tämä kohde on jo runkovaiheessa käynnissä ja valmistuu keväällä 2020.

Mikäli katselet uutta työmaata, ota rohkeasti yhteyttä jo tänään!  Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Vastaavan työnjohtajan tehtävissäsi sinua tukee yksikkömme oma hankinta- ja määrälaskentatiimi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

”Ei mikä tahansa perinteinen rakennusliike”

Rakentamisen tavassamme erityistä on se, että hyödynnämme omien tehtaidemme tuotantoa, muun muassa käyttövalmiita kylpyhuone- ja keittiömoduuleja, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa, jolloin työmaalla ei tarvitse murehtia esimerkiksi laatoitusalustojen kuivumisaikoja.

Ajatuksiamme rakentamisesta voit kuunnella mm. Muutosrakentaja-podcastistamme (linkki).

Etsimämme henkilö

Työssäsi tarvitset rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa ja riittävää työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana. Sinulla on jo aiempaa kokemusta asuinrakentamisesta.

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita! Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.
Ok, haluan kuulla lisää!

Jos kiinnostuit tehtävästä, soita rohkeasti tai laita viestiä työpäälliköllemme Matille p. 040 774 8835 matti.koivu@lehto.fi. Voit myös chattailla kanssamme tällä sivulla arkisin klo 8 – 17 tai jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta. 

Haku päättyy  27.2.2019 tai heti sopivan henkilön on löydyttyä. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Ollaanpa pian yhteyksissä!

Lehto Asunnot Oy

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 594 miljoonaa euroa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi