Vastaava työnjohtaja BoKlokille

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 7.4.2021 Hae viimeistään 25.4.2021

Haemme vastaavaa työnjohtajaa BoKlokille pääkaupunkiseudulle

Innostutko puurakentamisesta? Oletko valmis uudistamaan asuntorakentamisen perinteitä? Sykkiikö sydämesi tyytyväisille asiakkaille ja hyvälle asiakaspalvelulle?

BoKlok on IKEAn ja Skanskan yhteistyössä kehittämä asumisen konsepti. Yhdessä rakennamme fiksuja ja ympäristötehokkaita koteja, joissa yhdistyvät hyvä laatu ja design kohtuullisin asumiskustannuksin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Kanssamme pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Meillä teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme puusta, koska uusiutuvana materiaalina se on tärkeä osa ympäristötehokasta rakentamista. Tarjoamme BoKlok-kotien ostajille mahdollisuuden vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeensä ja pienentää ilmaston kuormitusta valintansa kautta. Se on meille sydämen asia.

Mitä pääset tekemään?

Vastaavana työnjohtajana johdat töitä BoKlokin asuntorakennuskohteilla yhteistyössä muun projektitiimin kanssa. BoKlok-kodit rakennetaan puurakenteisista tilaelementeistä, jotka ovat tontille tullessaan jo valmiiksi kalustettuja. Elementtien korkea esivalmistusaste, sekä nopea kasaaminen rakennuspaikalla tehostavat työmaatoimintaa huomattavasti.

Vastaat siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi työmaan yleisaikataulun suunnittelu ja sen mukainen toteutus, viranomaisyhteistyö, kustannusseuranta ja hankinnat. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • vankkaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus ja kiinnostus puurakentamisen parista.

Haluatko tehdä tulosta osana BoKlokin innostavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.4.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Tuotantopäällikkö Terho Tikkanen (p. 040 740 1788, terho.tikkanen@boklok.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: Puurakentaminen, rakennusinsinööri, rakentaminen

Key words: wood building, construction, engineering, civil engineering, sustainability, quality management

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi