Vastaava työnjohtaja Helsinki sekä Turku – KUMONI Oy

Värväämö
Sijainti Helsinki, Turku
Päivämäärät Julkaistu 17.8.2021 Hae viimeistään 5.9.2021

KUMONI Oy on vuonna 2002 perustettu saneerauksiin erikoistunut perheyritys. Yhtiömme on Kuopiosta lähtöisin ja liikevaihtoa oli viime tilikaudella noin 10M€. Projektimme ovat pääsääntöisesti laajoja peruskorjauksia, linjasaneerauksia ja julkisten rakennusten saneerauksia, uudishankkeita emme tee. Uskomme asiakaslähtöisyyteen, palveluun ja tinkimättömyyteen, käytössämme on laatujärjestelmä ISO 9001. Annamme mielellämme vastuuta työntekijöillemme, työmme teemme aina asiallisesti, mutta muuten osaamme ottaa rennosti.

Toimintamme laajentuessa haemme PK-seudulle kahta vastaavaa työnjohtajaa saneerauskohteisiin. Lisäksi haemme Turkuun vastaavaa työnjohtajaa.

Toivomme innovatiivista ja uudistushaluista otetta sekä yrittäjämäistä asennetta. Voit olla jo kokenut vastaava työnjohtaja tai muutaman vuoden työnjohtajana toiminut ja valmis nousemaan vastaavan työnjohtajan rooliin.

TYÖTEHTÄVÄ: Korjausrakentamisen vastaava työnjohtaja.
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Pääkaupunkiseutu sekä Turku
TYÖN KESTO:
Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työsopimus tehdään suoraan KUMONI Oy:n kanssa. Aloitus joustavasti syys-marraskuussa.

Mitä toivomme sinulta?

-Rakennusmestarin/-insinöörin koulutusta.
-Aiempaa työnjohtokokemusta saneerauskohteista.
-Voit olla jo kokenut vastaava työnjohtaja tai muutaman vuoden työnjohtohommia tehnyt ja valmis nousemaan vastaavaksi työnjohtajaksi.
-Innovatiivista ja uudistusmielistä otetta työhön, hyviä kommunikointitaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

-Vahvat perinteet ja taustan omaavan työnantajan.
Vakaan kuukausipalkan lisäksi työmaan tulokseen perustuva mahdollisuus lisäansioihin.

-Annamme vastuuta ja pääset tekemään itsenäisiä päätöksiä.
-Rennon työympäristön: työt hoidetaan asiallisesti, muuten ei jäykistellä.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio (koko hakuajalla) 040 508 5162 ja sonja.vainio@varvaamo.fi tai Juho Palosaari (ajalla 23.8.–5.9.) 050 514 9958 ja juho.palosaari@varvaamo.fi. Hae työpaikkaa ao. linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 5.9.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Hakulinkki Helsinki >

Hakulinkki Turku >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi