Vastaava työnjohtaja hoivakotikohteeseen

Päivämäärät Julkaistu 29.11.2018 Hae viimeistään 23.12.2018

Meillä käynnistyy hoivakotikohde Janakkalaan, jonne etsimme nyt vastaavaa työnjohtajaa.

Projekti pitää sisällään n. 1850 neliön suuruisen palvelutalon rakentamisen. Työmaa käynnistyy vuoden 2019 alkupuolella ja työsuhde on vakituinen. Mahdollisuuksien mukaan tulet mukaan projektiin jo ennen kuin varsinainen rakennustyö alkaa.

Mikäli etsit uutta työmaata, otahan yhteyttä, niin jutellaan tuosta hankkeesta tarkemmin. Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan.

Olisiko tässä sinun projektisi?

Työssäsi tarvitset rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa ja noin 5 vuoden työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana Janakkalassa.

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.

Soitellaan tai jutellaan rekrychatissa?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, voit ottaa suoraan yhteyttä työpäällikköömme rakennuspäällikköömme Ismo Haukkavuoreen, ismo.haukkavuori@lehto.fi tai puhelimitse 040 773 6411.

Voit myös chattailla kanssamme arkisin klo 8-17 tai jättää yhteystietosi hakemuslomakkeemme kautta >

Haku päättyy 23.12.2018 tai kun sopiva henkilö on löytynyt. Ollaanpa pian yhteyksissä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi