Vastaava työnjohtaja hoivakotikohteeseen

Päivämäärät Julkaistu 7.2.2019 Hae viimeistään 27.2.2019

Nyt etsimme vastaavaa työnjohtajaa Uudenmaan alueelle hyvinvointitilarakentamisen pariin. Ensimmäinen kohteesi sijaitsee Klaukkalan keskustassa, jonne rakennamme 17-paikkaisen puurakenteisen hoivakodin. Työmaan arvioitu aloitus maaliskuussa ja päättyminen syksyllä.

Seuraavat hankkeesi voivat olla myös koulu- tai päiväkotikohteita. Työsuhde on vakituinen.

Mikäli etsit uutta työmaata, otahan yhteyttä, niin jutellaan hankkeesta tarkemmin.

Olisiko tässä sinun projektisi?

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaasi aikataulutuksesta, työvaihesuunnittelusta, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta yhteistyössä työpäällikön kanssa. Työympäristö on aika lailla vapaa, ei turhaa byrokratiaa. Turvallisuudesta ei tingitä.

Meillä on käytössä keskitetty hankintaorganisaatio, mutta myös työmaa osallistuu hankintoihin yhteistyössä työpäällikön kanssa.

Vuosi 2019 tulee olemaan Lehdolla erityisesti suuri harppaus tietomallintamisen hyödyntämisessä. Tähän firma luonnollisesti kouluttaa, joten saat pidettyä osaamisesi alan kärjessä. Lue lisää tietomallintamisen valmennuksista mm. täältä.

Valmiit kylpyhuonemoduulit omalta tehtaalta

Tuotantomenetelmämme poikkeaa jonkin verran perinteisestä paikallarakentamisesta. Tähänkin kohteeseen tuodaan valmiit ulkoseinäelementit, kylpyhuonemoduulit omilta tehtailtamme Oulaisista ja talotekniikkakeskus Oulusta – tämä nopeuttaa ja selkiyttää työmaalla tapahtuvaa rakentamista sekä varmistaa myös työn laatua. Olemme havainneet, että variaatiot ovat myrkkyä taloudelle ja laadulle – siksi pyrimme vakiointiin joka työvaiheessa.

Teemme KVR-urakkaa (suunnittele ja toteuta), joten työmaakin pääsee vaikuttamaan työmaalla käytettäviin ratkaisuihin ja voi osallistua hankkeiden kustannusohjaukseen suuremmalla painoarvolla kuin perinteisessä urakkamallissa, jossa asiakkaan palkkaamat tahot tuottavat kuvat työmaalle.

Etsimämme henkilö

Työssäsi tarvitset rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa ja riittävää työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana Klaukkalassa.

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.

Soitellaan tai jutellaan rekrychatissa?

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, voit olla suoraan yhteydessä rakennuspäällikköömme Mika Hirvoseen, p. 040 7736411, mika.hirvonen@lehto.fi.

Voit myös hakea tehtävään oheisen lomakkeen kautta, jonka täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Kerro meille vapaamuotoisesti osaamisestasi ja liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksesi ehdottomalla luottamuksella.

Hakuaika päättyy 27.2.2019. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan yhteydessä jo piakkoin!

Tutustu tarkemmin ajatuksiimme rakentamisesta uudessa podcastissamme.

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 594 miljoonaa euroa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi