Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja

KFS Finland Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 12.1.2022 Hae viimeistään 31.1.2022

Töitä erikoispohjarakentamisen työnjohtajille!

Me KFS Finlandilla haemme vastaavaa työnjohtajaa sekä työnjohtajaa, jotka innostuvat erikoispohjarakentamisen mielenkiintoisista projekteista ja osaavat itsenäisesti pyörittää työmaatoimintoja.

Vastaavana työnjohtajana olet kokonaisvastuussa työmaan toiminnasta ja vastaat siihen liittyvästä laadusta, työturvallisuudesta ja kustannushallinnasta. Odotamme tehtävässä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta sekä edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja.

Työnjohtajana vastaat töiden kustannustehokkaasta johtamisesta oman vastuualueesi osalta. Toimit esimiehenä rakennustyöntekijöille sekä aliurakoitsijoille. Tehtävä edellyttää teknisen osaamisen lisäksi kykyä hyvään ennakkosuunnitteluun, jämäkkää otetta töiden ohjaamisessa sekä kykyä toimia osana isompaa ryhmää. Arvostamme työssä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Porukkamme on aikaansaava ja ammattitaitoinen sekä palkkauksemme ja henkilöstöetumme kilpailukykyisiä. Klikkaa itsesi osoitteeseen https://kfs.fi/yritys/#tyopaikat ja lähetä hakemuksesi meille perjantaihin 31.1.2022 mennessä!

Kysy lisää: KFS Finlandin toimitusjohtaja Tommi Hakanen | 040 526 8078 | tommi.hakanen@kfs.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi